Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-OS Odds: Danmark-Sverige

I Sveriges femte och sista match i gruppspelet av handbolls-OS möter vi de danska herrarna. Mötet mot Danmark blir Sveriges tuffaste utmaning under OS i handboll och detta reflekteras även i oddsen. Matchen äger rum 1 augusti i Yoyogi National Stadium, Tokyo. Se vårt speltips för Danmark mot Sverige odds.
handbolls os danmark sverige odds
Danmark - Sverige
Augusti 01,2021
14:30

Danmark mot Sverige sänds på Kanal 5 och Discovery + med start 14:30.

Matchdetaljer 
MatchDanmark - Sverige
NärSöndag den 1 augusti kl 14:30
VarYoyogi National Stadium, Tokyo
Var visas matchenKanal 5 och Discovery +

Lagens form

Danmark

Danmark kammade hem handbolls-VM i Kairo 2021 efter en rysare mot det svenska herrlandslaget. Inför mötet mot Sverige har de fått värma upp med några enklare matcher i gruppspelet för att försöka sig på en repris. Till skillnad från Sverige har Nicolaj Jacobsens lag en mer aggressiv approach i matcherna. Detta fick vi se i det senaste mötet mot Sverige när Danmark tog hem matchen med ynka 1 poäng.

Sverige

Sverige hamnade tvåa i VM efter en bitter, men imponerande finalmatch mot Danmark. Efter en förlustrepris mot danskarna den 12 juli, ser OS-formen något svag ut. Trots ett formstarkt lag fick vi se Jim Gottfridsson lämna planen med en skadad fot. Om vi går miste om Gottfridsson under sommar OS, ser chanserna något sämre ut. Odds för Sverige ser inte så illa ut, men vi väljer det säkra före det osäkra.

Enkel grupp för nordborna

Sverige och Danmark har hamnat i samma grupp som Bahrain, Egypten, Portugal och Japan. Det blir Bahrains första handbolls OS och Japan har inte något imponerande CV. Att Sveriges herrar tar sig vidare från gruppspelet råder det inga tvivel om, men om vi lyckas klå danskarna är föga troligt.

Speltips: Danmark vinner

Danmark har endast förlorat en av sina 14 senaste matcher. Dessutom är Danmark historiskt sett ett av de svåraste lagen för Sverige att besegra.
Därför satsar vi på Danmark odds och vårt speltips blir att de vinner hos Unibet till oddset 1.29.

Satsa