Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM 2021: Vinnartips - Kan Sverige fortsätta överaska?

Den 13 januari drar handbolls-VM i Egypten igång. Kan regerande världsmästarna Danmark försvara VM-guldet? Eller blir det europamästarna Spanien som tar guld? Och kan Sverige vara med och utmana om medaljerna?
HandBoll Vm

Handbolls-VM 2021 sänds 13-31 januari på TV6, TV10 samt Viaplay.

Sverige har gjort en lysande turnering

VM i handboll 2021 går mot sitt slut. När vi startade kändes det som ett av de mest ovissa världsmästerskapen på många år, då det finns en rad olika guldkandidater. Regerande världsmästarna Danmark och regerande europamästarna Spanien var kanske de två främsta favoriterna. Men även Frankrike, Kroatien och kanske också Norge, som kom trea i EM förra året var lag som mycket väl kunde gå till final och ta guld.

Framför allt Frankrike som få gånger missat medalj i stora mästerskap under de senaste 10-15 åren. Dock gjorde fransmännen ett katastrofalt EM förra året, när man åkte ut redan i första gruppspelet. Den här gången räckte det inte längre än till semifinal, där man åkte ut mot Sverige.

Den stora skrällen i handbolls-VM har förstås varit Sverige, som gjort en alldeles lysande turneringen, inte minst i slutspelet. Nu är det svenska laget i final mot Danmark.

Bolag med bra odds

  • Spela Här
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden

Danmarks storhetstid förbi?

På pappret är regerande världsmästarna Danmark favoriter i finalen mot Sverige, men frågan är om inte det danska lagets storhetstid är förbi vid det här laget. Efter semifinalen mot Frankrike känns det svenska laget näst intill oslagbara och danskarna lär få kämpa om de ska kunna knipa VM-guldet från Sverige.

Danmark – Vinnare handbolls-VM 2021 1.38 Unibet
Sverige – Vinnare handbolls-VM 2021 3.05 Unibet

Tips: Svensk skräll

Sverige känns urstarka i det här mästerskapet, medan Danmark har varit lite bleka, även om man tagit sig till fina. Tipset blir därför att Sverige vinner VM i handboll 2021.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 3.60 i odds för svenskt VM-guld.

Satsa