Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Chile–Sverige 16/1 20:30 - Svensk målfest

Sverige imponerade i VM-premiären mot Nordmakedonien när man vann med hela tolv mål. Nu väntar Chile i nästa match där Sverige kan säkra avancemang med en seger.
HandBoll Vm
Chile–Sverige
Januari 16,2021
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Sverige klara för nästa gruppspel vid seger

Sverige fick en perfekt start på handbolls-VM när man på ett imponerande sätt vann mot Nordmakedonien med klara 32-20. Allra mest imponerade vänstersexan Hampus Wanne, som var Sveriges bäste målskytt med hela elva mål. Vinner Sverige även mot Chile är det svenska laget klara för nästa gruppspel.

Inledde med förlust

Chile inledde mästerskapet med förlust mot hemmanationen Egypten med 29-35. Som det ser ut nu lär Chile rikta in sig på att slåss med Nordmakedonien om tredjeplatsen. Dock får det svenska laget se upp med Esteban Salinas, som gjorde åtta mål mot Egypten.

Det svenska laget är igång

Kommer Sverige upp i samma standard som mot Nordmakedonien ska det bli en lika övertygande seger mot Chile. För det chilenska laget tillhör knappast världstoppen, även om man i senaste VM faktiskt vann ett par matcher. Dock är försvarsspel knappast Chiles starka sida. I VM 2019 var Chile det lag som släppte in mest mål av alla i gruppspelet. Med andra ord kan det nog bli tvåsiffrigt för Hampus Wanne även i den här matchen.

Över 57.5 mål 2.10 NordicBet

Tips: Svensk målfest

Med tanke på Chiles svaga försvarsspel känns det mycket väl som att det kan bli svensk målfest i den här matchen. Därför blir tipset att Sverige vinner med minst elva mål, det vill säga Sverige vinner med -10.5 i handicap.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.95 i odds för svensk seger med -10.5 i handicap.

Satsa

Senaste speltips