Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM Final: Danmark–Sverige 31/1 17:30 - Sverige fullbordar succén

Sverige har mot alla odds tagit sig till final i handbolls-VM. Nu väntar regerande världsmästarna Danmark, men fortsätter det svenska laget på samma sätt som hittills, så finns det en hel del som talar för svenskt VM-guld.
HandBoll Vm
Danmark–Sverige
Januari 31,2021
17:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 17:30.

Sverige

I semifinalen mot Frankrike var Sverige verkligen bäst när det gällde. Inte bara vann man mot fransmännen. Det svenska laget spelade övertygande och Frankrike hade egentligen aldrig någon chans. Återigen storspelade Andreas Palicka i målet och räddade 37 procent av alla skott, vilket är världsklass mot ett lag som Frankrike. Även Hampus Wanne, som gjort flera toppinsatser hittills, lyfte sig ytterligare och stod för hela 11 mål.

Inte lika bra som förr

Danmark tog sig till final genom att slå Spanien i semifinalen med 35-33. Dock har det danska laget knappast imponerat i handbolls-VM såhär långt. Framför allt inte i kvartsfinalen mot Egypten där man gick vidare på straffar. Danmark är helt enkelt inte lika bra som man var under storhetstiden, men givetvis fortfarande ett mycket bra lag.

Spelbolag med bra odds

50-50

Många skulle nog hålla Danmark som favoriter inför den här finalen. Men, med tanke på hur det sett ut i de senaste matcherna känns det snarare som en 50-50. Spelar Sverige på samma sätt som man gjorde mot Frankrike kommer det danska laget att få mycket svårt att stoppa ett femte svenskt VM-guld.

Sverige vinner med 1-5 mål 4.15 Bethard

Tips: Sverige fullbordar succén

Det var länge sedan vi såg Sverige så här bra i ett handbolls-VM och just nu känns det som att ingenting kan stoppa det svenska laget, som också har ett enormt självförtroende. Samtidigt är inte Danmark vad de varit. Därför blir tipset att Sverige tar VM-guld.
Bäst odds finns hos Interwetten som ger 3.45 i odds för svensk seger.

Satsa