Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Ryssland–Sverige 24/1 20:30 - Sverige gör många mål igen

Inför sista matchen i mellanrundan har Sverige allting i egna händer. Seger eller oavgjort mot Ryssland och det svenska laget är i kvartsfinal. Men, det krävs en lika stark insats som mot Slovenien.
HandBoll Vm
Ryssland–Sverige
Januari 24,2021
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Oavgjort räcker

Sverige tappade återigen segern i slutsekunderna när man spelade 28-28 mot Slovenien. Men, på det stora hela får det svenska laget ändå vara nöjda eftersom slovenerna var favoriter inför matchen. Återigen klev Sveriges kanske bäste spelare under turneringen, Hampus Wanne, fram och visade vägen med sju mål. För det svenska laget räcker det med ännu en oavgjord match för att ta sig till kvartsfinal.

Har inte övertygat

Ryssland har varit aningen ojämna i handbolls-VM såhär långt. Förvisso blev det seger i senaste matchen mot Normakedonien, men dessförinnan förlorade man med 23-28 mot Egypten. Laget är nu piskade att vinna matchen mot Sverige för att ta sig vidare till kvartsfinal. Samtidigt har försvarsspelet varit sådär. I bara en match har Ryssland släppt in mindre än 25 mål.

Spelbolag med bra odds

Sverige favoriter

Även om Sverige stundtals har vacklat i de två senaste matcherna så får laget ändå hållas som favoriter mot Ryssland. Kan det svenska laget utnyttja ryssarnas svagheter, samtidigt som Hampus Wanne fortsätter att leverera så ska det bli svensk seger här eller åtminstone oavgjort. Men, räkna med en jämn match, för det brukar det ju som bekant bli när Ryssland och Sverige möts.

Sverige vinner med 1-5 mål 2.50 Bethard

Tips: Sverige gör många mål igen

Sverige har gjort en hel del mål i den här turneringen och att man gjorde hela 28 mål mot ett lag som Slovenien bådar gott inför matchen mot Ryssland. Därför blir tipset att Sverige gör över 27,5 mål även i den här matchen.
Bäst odds finns hos Interwetten som ger 1.80 i odds för över 27,5 mål från Sverige.

Satsa