Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Slovenien–Sverige 22/1 20:30 - Ingen svensk målfest

Sverige lyckades komma tillbaka och i alla fall ta en poäng mot Vitryssland. Nu väntar Slovenien och den tuffaste motståndaren hittills för svensk del. Det svenska laget behöver prestera på topp om det ska bli seger.
HandBoll Vm
Slovenien–Sverige
Januari 22,2021
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Svensk seger ett måste

Sverige gjorde en ganska dålig match mot Vitryssland, framför allt i första halvlek. Till slut blev det ändå en poäng efter att det vitryska laget kvitterade med några sekunder kvar. Dock hade det behövts två poäng för nu måste det svenska laget vinna mot Slovenien om man ska ha allt i egna händer inför sista matchen mot Ryssland. I annat fall kan Sverige behöva förlita sig på andra resultat för att ta sig till kvartsfinal.

Tufft motstånd

Slovenien har gjort en stark insats i handbolls-VM såhär långt. Laget har vunnit tre av fyra matcher hittills och slog övertygande Nordmakedonien med 31-21 i senaste matchen. Slovenerna är dock under press då laget vid förlust mot Sverige kan vara borta från slutspel. En spelare som det svenska laget får se upp med är högersexan och veteranen Dragan Gajic, som gjorde sju mål mot Nordmakedonien.

Spelbolag med bra odds

Slovenien favoriter

Även om Sverige ligger före Slovenien i tabellerna så får ändå slovenerna betraktas som favoriter i den här matchen. Ska Sverige vinna det här krävs en toppinsats och att spelare som vänstersexan Hampus Wanne och Alfred Jönsson spelar lika bra som de gjorde i andra halvlek mot Vitryssland. Någon svensk målfest ska vi nog inte räkna med. Om det bara blev 24 mål mot Egypten och 26 mål mot Vitryssland lär det knappast bli fler mot Slovenien.

Sverige vinner 2.90 Interwetten

Tips: Ingen svensk målfest

Det här kan bli en mycket jämn match och tät match där vi nog inte ska räkna med särskilt många mål, framför allt inte från svensk sida. Därför blir tipset att Sverige gör 26 mål eller färre även i den här matchen.
Bäst odds finns hos Interwetten som ger 1.95 i odds för under 26,5 mål från Sverige.

Satsa