Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Sverige–Egypten 18/1 18:00 - Svensk seger igen

Sverige har verkligen imponerat såhär långt i handbolls-VM. Även om det svenska laget redan är klara för avancemang är det ändå viktigt att vinna mot Egypten eftersom man tar med sig poängen till nästa gruppspel.
HandBoll Vm
Sverige–Egypten
Januari 18,2021
18:00

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 18:00.

Ingen betydelselös match

Båda Sverige och Egypten är redan klara inför nästa runda i handbolls-VM. Detta innebär dock inte att den här gruppfinalen är utan betydelse eftersom lagen tar med sig poängen till nästa gruppspel. En seger kan i slutändan innebära skillnaden mellan kvartsfinal och utslagning. Därför är det viktigt med seger även i den här matchen.

Nästan samma målskillnad

Sverige och Egypten har i de två första matcherna presterat i princip identiskt. Två klara segrar, exakt lika många gjorda mål och näst intill samma målskillnad. 73-46 för Sverige och 73-48 för Egypten. Lagen möttes även i det första gruppspelet i VM 2019. Då vann Sverige med 27-24.

Sverige ser mycket starka ut

Sverige har inlett VM på ett mycket bra vis. Inte minst vänstersexorna Hampus Wanne och Lucas Pellas, som gjort över tio mål i varsin match. Att ha två så starka spelare på samma position bådar förstås gott inför fortsättningen. Det egyptiska försvaret, som hittills inte sett sådär jättestarka ut lär få jobba hårt om de ska stoppa de svenska kantspelarna.

Sverige vinner 2.90 Betsson

Tips: Svensk seger igen

Även om Egypten också vunnit sina två första matcher klart, så känns ändå Sverige lite vassare. Och så har man ju också två målsprutor i Lucas Pellas och Hampus Wanne, som är i toppform. Därför blir tipset att Sverige vinner den här gruppfinalen med minst tre mål.
Bäst odds finns hos Bethard som ger 5.00 i odds för svensk seger med 3 mål eller fler.

Satsa