Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Sverige–Frankrike 29/1 17:30 - Sverige skräller

Sverige krossade Qatar i kvartsfinalen och nu väntar Frankrike i semifinal. Fransmännen är såklart favoriter, men laget imponerade inte i kvartsfinalen. Ska Sverige skrälla någon gång så är det nu.
HandBoll Vm
Sverige–Frankrike
Januari 29,2021
17:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 17:30.

Sverige kan ta guld

Sverige tog återigen en storseger i handbolls-VM när laget i kvartsfinalen slog Qatar med 35-23. Lucas Pellas och Valter Chrintz var Sveriges bästa spelare med åtta mål vardera. Just att det finns en rad spelare som kan göra många mål är en av Sveriges främsta styrkor. Sedan så har man förstås också en storspelande Andreas Palicka i målet. Det går inte att förneka att Sverige bara blir bättre och bättre i den här turneringen och det kan faktiskt till och med räcka hela vägen.

Imponerade inte i kvarten

Frankrike har förvisso vunnit samtliga matcher hittills, men det har varit flera matcher där det bara blivit en eller ett par måls seger. I kvartsfinalen mot Ungern blev det riktigt svettigt, men fransmännen vann till slut med 35-32 efter förlängning. Dock är Frankrike trots allt Frankrike. Laget har vunnit fyra av de sex senaste VM-turneringarna och har oerhört mycket rutin.

Spelbolag med bra odds

https://twitter.com/SVTSport/status/1354533923347431432

Sverige i slagläge

All press ligger på Frankrike i den här matchen. Ett utgångsläge som bör passa Sverige utmärkt. Dessutom har Frankrike som sagt inte varit på topp i turneringen hittills. Fortsätter det svenska laget med samma målproduktion som i de senaste matcherna, samtidigt som Andreas Palicka spikar igen, ja då kan det gå vägen för Sverige.

Sverige vinner med 1-5 mål 4.00 Bethard

Tips: Sverige skräller

Sverige är VM:s kanske formstarkaste lag i dagsläget. Och det känns som att det svenska laget har en sådan medvind att de faktiskt kan slå vilket lag som helst. Dessutom är Frankrike i gungning efter kvartsfinalen. Därför blir tipset att Sverige vinner det här.
Bäst odds finns hos Interwetten som ger 3.20 i odds för svensk seger.

Satsa