Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Sverige–Nordmakedonien 14/1 20:30 - Sverige vinner klart

Sverige skulle ha mött Tjeckien i premiären i handbolls-VM, men laget tvingades dra sig ur. Nu är det istället Nordmakedonien som gäller för det svenska laget, vilket inte innebär någon större skillnad.
HandBoll Vm
Sverige–Nordmakedonien
Januari 14,2021
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Viktigt för Sverige att få med sig poäng

Sverige kommer till den första matchen i handbolls-VM som klara favoriter i matchen mot Nordmakedonien. Dessutom har Sverige ett spännande lag med spelare som mittnian Jim Gottfridsson och vänstersexan Hampus Wanne, som tillhör en av Bundesligas bästa målskyttar. Även om Sverige inte är tvungna att vinna alla matcher i gruppspelet för att gå vidare är det ändå viktigt att vinna eftersom man tar med sig poängen in i nästa runda och där blir varje poäng viktigt.

Nordmakedonien kommer in som reserv

Nordmakedonien har slängts in i den här VM-turneringen efter att Tjeckien igår tvingades dra sig ur på grund av att stora delar av laget testade positivt för covid-19. Sett till ranking är Nordmakedonien ett lag som är i paritet med det tjeckiska. I både EM förra året och VM 2019 slutade laget på 15:e plats, utan att lyckas ta sig förbi första gruppspelet.

Får inte underskattas

Sverige är klara favoriter i den här matchen, även om det förstås blir lite annorlunda att möta ett annat lag än man trodde från början. Nordmakedonien är dock knappast ett lag som tillhör världstoppen. Dessutom har laget inte hunnit förbereda sig för ett VM-slutspel på det sätt som man normalt gör.

Sverige handicap -3.5 1.85 Unibet

Tips: Sverige vinner klart

Sverige ska slå Nordmakedonien nio dagar av tio, framför allt när man möter ett Nordmakedonien, som igår fick besked om VM-spel. Tipset blir därför att Sverige vinner komfortabelt med 5-6 mål.
Bäst odds finns hos Bethard som ger 6.75 i odds för svensk seger med 5-6 mål.

Satsa

Senaste speltips