Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Sverige–Qatar 27/1 20:30 - Sverige vinner övertygande igen

Sverige har på ett imponerande sätt lyckats ta sig till kvartsfinal i handbolls-VM. Där väntar nu Qatar, som Sverige ska slå nio dagar av tio. Men, det krävs återigen en genuin insats om det ska bli semifinal.
HandBoll Vm
Sverige–Qatar
Januari 27,2021
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Har imponerat

Sverige gjorde sin kanske bästa match i handbolls-VM när man i sista matchen i mellanrundan slog Ryssland med hela 34-20. Som vanligt var det kantspelarna Lucas Pellas och Hampus Wanne som visade vägen med åtta respektive sex mål. Dessutom storspelade Andreas Palicka i målet, något som är viktigt inför fortsättningen. Sverige har en stigande formkurva när vi går in i slutspelet.

Gick vidare med nöd och näppe

Oatar vann sista matchen i mellanrundan mot Argentina med 26-25 och efter att Danmark slagit Kroatien gick qatarierna vidare på inbördes möte mot Argentina. Laget är knappast något landslag i traditionell mening utan snarare något slags Qatar United med ett hopkok av egpytier, kubaner, en och annan tunisier samt en montenegrin. Laget har många tunga och stora spelare.

Spelbolag med bra odds

Sverige bättre på alla positioner

Sverige är klara favoriter i den här kvartsfinalen, framför allt efter insatsen mot Ryssland. Qatar får dock inte underskattas. Det svenska laget får särskilt se upp med Frankis Marzo, som leder VM:s skytteliga på 53 mål. En svaghet för Qatar är dock att man förlitar sig på att fåtal spelare ska göra mål, till skillnad mot Sverige, som ofta har många spelare i målprotokollet.

Sverige vinner med 7 mål eller mer 5.75 Bethard

Tips: Sverige vinner övertygande igen

Efter storsegern mot Ryssland lär det svenska självförtroendet vara på topp och man ska helt enkelt inte ha några som helst att vinna mot Qatar. Därför blir tipset att Sverige vinner med minst fyra mål, det vill säga Sverige vinner med -3.5 i handicap.
Bäst odds finns hos Interwetten som ger 1.85 i odds för svensk seger med handicap -3.5.

Satsa