Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-VM: Sverige–Vitryssland 20/1 20:30 - Sverige gör minst 30 mål

Sverige övertygade i gruppspelet med tre raka segrar. Nu väntar mellanrundan där Sverige inleder mot Vitryssland, som kan bli en knepig motståndare. Men, det bör väl bli svensk seger, eller?
HandBoll Vm
Sverige–Vitryssland
Januari 20,2021
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Bra chanser att nå kvartsfinal

Sverige avslutade det första gruppspelet i handbolls-VM mycket starkt. Efter att legat under med 9-12 i paus mot Egypten vände det svenska laget till seger med 24-23. Detta innebär att Sverige tar med sig hela fyra poäng till mellanrundan, vilket innebär att det räcker med att vinna två av de tre kommande matcherna för att nå kvartsfinal.

Får inte underskattas

Vitryssland spelade oavgjort 32-32 mot Ryssland, vann mot Sydkorea med 32-24 och förlorade sista matchen mot Slovenien med 25-29. Detta innebär att Vitryssland endast tar med sig en poäng in i mellanrundan, vilket gör att laget kommer att få svårt att nå kvartsfinal. Men, Vitryssland är ett lag som inte ska underskattas.

Svensk seger och kvartsfinalen är nära

Efter att vänstersexorna Hampus Wanne och Lucas Pellas imponerat i de två första matcherna var det dags för högernian Linus Persson att presentera sig genom att göra åtta mål mot Egypten. Det vitryska försvaret lär få jobba om de ska få stopp på den svenska trion. Dessutom har Vitryssland släppt in fler än 29 mål i två av tre matcher. Svensk seger här och kvartsfinalplatsen är inte långt bort.

Sverige vinner med 3-4 mål 5.50 Bethard

Tips: Sverige gör minst 30 mål

Hittills är Sverige det lag som gjort näst flest mål i VM och mycket talar för att det lär bli en hel del mål även mot Vitryssland, framför allt med tanke på att det vitryska försvaret inte är det bästa. Tipset blir därför att Sverige gör över 29,5 mål, det vill säga minst 30.
Bäst odds finns hos Interwetten som ger 1.90 i odds för över 29,5 mål från Sverige.

Satsa