Hcp-spel med nordicbet på karlskoga 18-11-13

Ikväll gästar serieledande Karlskoga Sveriges huvudstad Stockholm, för att möta femteplacerade Djurgårdens IF. Matchen startar kl.19.00 och sänds på Viasat Hockey.
Djurgårdens IF – Karlskoga
November 18,2013
20.00

Karlskoga kommer till matchen som klarar serieledare med 41 inspelare poäng. Målskillnaden är riktigt bra och målskyttet har skapat ett facit som säger +21 mål! Totalt har man plockat 12 segrar på 21 matcher. Att Karlskoga är en stark kandidat till att vinna matchen är med andra ord inte särskilt konstigt.

Djurgården kommer närmast från en remarkabel 6-0 förlust mot Timrå. Ett resultat som enligt rapporter också var välförtjänt! Förlusten var lagets andra raka och frågan är nu om man kan ladda om så pass mycket att man kan störa serieledaren?

Enligt oddssättningen (hos Nordicbet) är Djurgården favoriter till att vinna. Oddset på hemmaseger ligger nämligen på 1,95 i jämförelse med 2,85 för bortaseger för Karlskoga. För den som letar lite högre utbetalning till rimlig risk är 2,85 ett riktigt vasst alternativ. Vad det höga oddset grundar sig i är nämligen inget annat än historik av inbördes möten (och då med majoriteten segrar för DIF), samt fördelen av hemmaplan.

Det spelet som känns än mer fördelaktigt är ett hcp-spel (handicap) på seger för Karlskoga. Oddset för att dem vinner med +1 mål är 1,70. Handicapspel av den här typen ger vinst om det är oavgjort vid full tid, eller om Karlskoga vinner.

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Hockeyallsvenskan
Match/Event: Djurgårdens IF – Karlskoga
Spel: Bortalaget vinner +1 hcp
Odds: 1,70
Insats: : 7/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 20.00

Resultat: VINST! DIF – Karlskoga, 3-5

Satsa