Dagens tips 26-05-13: hett derby I rom

Analys: Torsdagens spel gav vinst och härlig påfyllnad för självförtroendet! Med gårdagens härliga bettingafton på Champions League-finalen Dortmund – Bayern Munchen färskt i minnet, blir det inte lätt att ladda batterierna åter, men vi gör ett försök.
AS Roma – SS Lazio
May 26,2013
18.00

Den match som väcker mest intresse idag är kvällens derby i Rom mellan AS Roma och SS Lazio. Matchen är till råga på allt final i italienska cupen och det är alltså mer på spel än bara prestige och poäng.

Roma är förhandsfavorit men vi som sett tidigare matcher lagen emellan vet att allt kan hända. För Lazios del skulle en titel revanschera den förnedring det på ett vis innebar när Roma slutade före i tabellen. En titel för bortalaget skulle också till viss del kunna reparera en förhållandevis tung säsong.

Nyckelspelare i matchen blir naturligtvis Romas mest kända spelare och tillika lagkapten, Totti, samt Lazios tyska målspruta Miroslav Klose. Den sistnämnda känns också som favorit att avgöra detta då han verkligen har visat prov på forna tiders goda form under slutet på säsongen.

Finalen kommer att spelas inför en fullständigt fanatisk publik och de spelare som kommer att behärska pressen är de som kommer att stå som vinnare. Att därför spela på att en erfaren spelare som Klose gör mål, känns därför riktigt motiverat!

Matchen startar kl.18.00 och sänds i TV4 sport.

Tipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Italienska cupen
Match/Event: AS Roma – SS Lazio
Spel: Klose gör mål i matchen
Odds: 2,40
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 18.00
Resultat:Förlust Roma – Lazio 0-1.

Klose gör mål i matchen

Satsa