Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

HockeyAllsvenskan: Björklöven-Timrå final 21/4 19:30 - Timrå det bättre laget

Timrå har verkligen tagit tag i taktpinnen i den här serien. Efter förlust i match ett, slog de tillbaka i match två och gjorde det med en totaldominans. Nu ska det bli intressant att se vad Björklöven kan göra i match 3 för att stänga ned Timrå. Foto: City-Press via Getty Images
Vid 2.05 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 20.5kr
Björklöven-Timrå
April 21,2021
19:30

Matchen sänds på CMore med start 19:00.

HockeyAllsvenskan Slutspel 2021

Slutspelet i HockeyAllvenskan påminner om det i SHL. Lagen som placerar sig på plats 1 till 6 i grundserien kvalificeras direkt till kvartsfinal. Både Timrå och Björklöven direkt kvalificerades och slog ut AIK respektive Västerås. I semifinalen slog Timrå ut Västervik medan Björklöven hade en jämn och målrik match serie med BIK Karlskoga där norrlänningarna drog det längsta stråt.

Spelbolag med bra odds

Timrå IK

Timrå hade en fantastisk grundserie. De avslutade med 36 vinster och 118 poäng på 56 matcher. Det fina spelet har de nu tagit med sig till slutspelet, där de redan slagit ut både AIK och Västervik utan större problem.

Lagets kapten Jonathan Dahlén avslutade grundserien som vinnare av poängligan med hela 71 poäng på bara 45 matcher.

Timrå är favoriten att vinna HockeyAllsvneskan och därmed kvalificera sig för spel i SHL kommande säsong.

Match 1 och match 2

Match 1 i denna finalserie vanns av Björklöven med 6-3. Trots att Björklöven vann matchen så kunde man märka att Timrå hade spelövertaget i matchen men hade verkligen inte studsarna med sig. Skottstatistiken i match ett slutade 51-21 till fördel för Timrå.

Match 2 blev en helt annan historia. Det var en match som Timrå tidigt tog tag i taktpinnen. Det blev riktigt grinigt efter att Björklövens Daniel Rahimi landat en knätackling på Timrås Sebastian Hartmann. Nu väntas en avstängning på Rahimi och det handlar troligtvis om en långtidsskada på Hartmann.  Trots detta lyckades hemmalaget verkligen spela ut och det resulterade i ett slutresultat på hela 7-0.

Odds & Speltips

Speltips #1 – Timrå vinner match 3

Timrå visade i match 2 att de är det absolut bästa laget i HockeyAllsvenskan och om de lyckas spela ut på samma sätt i match 3 är det ett säkert tips.

Speltips #2 – Jonathan Dahlén målskytt

Dahlén noterades för 1 mål och 3 assist i senaste matchen. Poängliga-vinnaren i grundserien är stekhet!

Läs mer om ishockey och SHL.

Dahlén målskytt i matchen 2.20 Unibet

Tips: Timrå vinner match 3

Laget visade upp varför de är det bättre laget i förra matchen och om de får med samma spel upp till A3 Arena, är det ett säkert tips.
Bäst odds hittar du hos Unibet 2.05

Satsa