Hörnspel på ldb malmö 13-11-13

LDB Malmö var riktigt nära i det första mötet med tyska storlaget Wolfsburg i Womens Champions League. Matchen, som är åttondelsfinal i turneringen var dock långt ifrån en undermålig insats av LDB. Man spelade faktiskt riktigt bra och missade flertalet fina lägen som med lite bättre marginalen hade kunnat resultera seger.
Wolfsburg – LDB Malmö
November 13,2013
19.00

Wolfsburgs målvakt Almuth Schult storspelade i målet och som lag var man helt enkelt effektivare än LDB. Man skapade en chans i första halvlek och den gjorde man mål på. När man sedan fick en straff i 85:e minuten var segern ett faktum. Slutsiffrorna skrevs till 1-2.

Rapporter efter matchen gör dock gällande att trots att resultatet inte var positivt, var tongångarma i Malmös omklädningsrum det. Och visst fanns det glädjeämnen, exempelvis de många målchanserna och den offensiva finess och press man åstadkom. Man vann exempelvis hörnstatistiken med hela 6-0!

Just hörnor är också det som jag väljer att spela på då Wolfsburg och LDB Malmö nu möts igen för returmöte. Då det endast blev sex hörnor i hela föregående matchen, väljer jag det motiverade spelet -4,5 hörnor i första halvlek, asian handicap. Statistiskt låter det bra och jag förväntar mig en avvaktande matchbild till en början så det här spelet bör ha god potential!

Om du inte har spelat asian handicap förut innebär det i det här fallet att du vinner om det blir maximalt fyra hörnor i 1:a halvlek. Vid fler hörnor blir det förlustspel.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Womens Champions League
Match/Event: Wolfsburg – LDB Malmö
Spel: Antal hörnor i 1:a halvlek, asian -4,5
Odds: 1,75
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: Wolfsburg

Satsa