Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

HV71 vs Brynäs - HV71 kämpar för att behålla direktplatsen till kvartsfinal

HV71 har ett par veckor starka veckor bakom sig med tre segrar på de fyra senaste matcherna. Detta gör att man nu också precis tagit sig över kvartsfinalstrecket. Men, kampen om kvartsfinalplatserna är hård, så för Jönköpingslaget hade tre poäng hemma mot Brynäs varit välkommet.
HV71–Brynäs
Februari 29,2020
18:00

HV71 är tillsammans med några andra lag just nu inne i en hård kamp om direktplatserna till kvartsfinal där inte mindre än fyra lag finns inom en poäng. Med andra ord är varenda poäng viktig. Men, HV71 har sett starka ut senaste veckan med 3-2-seger mot såväl Örebro som Malmö.

Brynäs jagar febrilt Växjö i kampen om den sista slutspelsplatsen. I dagsläget har Gävlelaget tre poäng upp till smålänningarna, vilket knappast är ett ointagligt försprång. Dock presterar Brynäs ojämnt och blandar segrar mot lag som Frölunda med förluster mot exempelvis Linköping. Brynäs har en bra chans att ta sig till slutspel, men då krävs en uppryckning.

Lite svårtippad match det här med tanke på att Brynäs har potential att göra riktigt bra matcher, även om så inte alltid är fallet. Dock känns det som att HV71 just nu har vind i seglen och är på god väg mot att ta en av de sex kvartsfinalplatserna. Samtidigt känns Brynäs lite för svaga på bortaplan för att kunna rubba ett formstarkt HV71. Därför blir tipset att hemmalaget vinner. Bäst odds finns hos 10Bet som ger 2.10 för HV-seger.

 

 

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: HV71 – Brynäs

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 2.10 Spelsajt: 10Bet Spelstopp: Lördag 29 februari 18:00

Satsa