Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

HV71 vs Djurgården - Stenhård kamp om den sista kvartsfinalplatsen

Med åtta omgångar kvar av SHL är det en stenhård kamp om direktplatserna till kvartsfinal. Två av lagen som i högsta grad är inblandade i kampen är HV71 och Djurgården som möts i Kinnarps Arena på torsdagskvällen.
HV71–Djurgården
Februari 27,2020
19:00

HV71 är ett lag som går starkt just nu med tre segrar på de fyra senaste matcherna. Detta gör att man också tagit sig upp på sjätte plats i tabellen, vilket även innebär kvartsfinal. Dock är det mycket jämnt kring strecket. På samma poäng finns nämligen Djurgården och bara en poäng bakom ligger Örebro. Med andra ord kommer varenda poäng att bli viktigt i de sista omgångarna.

Efter en urstark period efter nyår har Djurgården nu fallit tillbaka och har på de fyra senaste matcherna bara tagit tre poäng. Detta har gjort att man nu också halkat ner under kvartsfinalstrecket, dock är man på samma poäng som både HV71 och Frölunda.

Minst sagt en spännande match med tanke på hur det ser ut kring kvartsfinalstrecket. Dock känns det som att hemmalaget HV71 är aningen starkare i dagsläget. Samtidigt har Djurgården också åkt på några riktigt tunga förluster senaste tiden, mot bland annat Malmö och Örebro. Dessutom släpper DIF in en hel del mål i dagsläget. Därför blir tipset att HV71 tar hem det här, även om det nog lär bli en jämn match. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.22 för hemmaseger.

 

 

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: HV71 – Djurgården

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 2.22 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Torsdag 27 februari 19:00

Satsa