Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Idol 2020: Vem tror du vinner? Spela på finalisterna till bästa odds här

Kampen om vem som blir Sveriges nästa popstjärna pågår intensivt. Med bara fyra tävlande kvar kikar vi på vem som har bäst chanser att vinna Idol 2020.
Idol-sweden
idol 2020
December 31,2020
05:00

Bild: Getty Images

Idol 2020 är över och den slutgiltiga och värdiga vinnaren Nadja Holm korades som vinnare efter en tuff match mot Paulina Pancenkov.

Tävlande Idol 2020

Vi är inne på den sista finalveckan och med bara några dagar kvar till Idol-finalen ökar spänningen bland deltagarna. Nadja Holm har länge varit favoriten att vinna årets Idol. Men Caspar Camitz imponerade både jury och tittare otroligt mycket under hans senaste framträdanden. Det är just dessa två deltagare som vi med största sannolikhet skulle se i Idol-finalen 2020.

Nadja har tagit både juryn och tittarna med storm med låtval som Show Me How You Burlesque av Christina Aguilera och Finesse av Bruno Mars. I den femte finalveckan ska hon med det annorlunda låtvalet Thunderstruck av AC/DC visa tittarna att hon är Sveriges nästa popstjärna.

Caspar klättrade bland tittarfavoriterna med framträdanden som Go Your Own Way av Fleetwood Mac och Fallin av Alicia Keys. Han bevisade verkligen att han hade vad som krävdes för att vinna. Nova Luther och Caspar Camitz fick säga hejdå till chansen att gå vidare till final efter att Nadja Holm och Paulina Pancenkov röstades vidare.

Tips: Nadja Holm vinner Idol 2020

Både Paulina Pancenkov och Nadja Holm är värdiga vinnare, men endast en kommer att bli nästa Idol 2020. Fortsätter Nadja Holm att imponera på juryn och tittarna i den takt han gjort räknar vi med att hon krönas som Sveriges nästa stjärna. Bäst odds hittar du på Unibet som erbjuder 1.50 på att Nadja Holm vinner Idol 2020.

Satsa