Idol 2020: Vem tror du vinner? Spela på finalisterna till bästa odds här

Kampen om vem som blir Sveriges nästa popstjärna pågår intensivt. Med bara fyra tävlande kvar kikar vi på vem som har bäst chanser att vinna Idol 2020.
Idol-sweden
idol 2020
December 31,2020
05:00

Vi är mer än halvvägs genom finalveckorna och nedräkningen tills den stora kvällen har börjat. Efter minst sagt turbulent säsong är alla Idol-deltagare laddade och redo att visa vad de går för.

Tävlande Idol 2020

Vi är inne i den femte finalveckan och med bara några veckor kvar till Idol-finalen ökar spänningen bland deltagarna. Nadja Holm har länge varit favoriten att vinna årets Idol. Men Caspar Camitz har imponerat både jury och tittare otroligt mycket under hans senaste framträdanden. Det är just dessa två deltagare som vi med största sannolikhet kommer att se i Idol-finalen 2020.

Nadja har tagit både juryn och tittarna med storm med låtval som Show Me How You Burlesque av Christina Aguilera och Finesse av Bruno Mars. I den femte finalveckan ska hon med det annorlunda låtvalet Thunderstruck av AC/DC visa tittarna att hon är Sveriges nästa popstjärna.

Caspar har nyligen klättrat bland tittarfavoriterna efter framträdanden som Go Your Own Way av Fleetwood Mac och Fallin av Alicia Keys. Han har verkligen bevisat att han har vad som krävs för att vinna. I kvällens avsnitt som har 80- och 90-talstema har han valt att framföra What’s Love Got To Do With It av Tina Turner.

Tips: Caspar Camitz vinner Idol 2020

Både Caspar Camitz och Nadja Holm är värdiga vinnare, men endast en kommer att bli nästa Idol 2020. Fortsätter Caspar Camitz att imponera på juryn och tittarna i den takt han gjort räknar vi med att han krönas som Sveriges nästa stjärna. Bäst odds hittar du på Unibet som erbjuder 1.50 på att Caspar Camitz vinner Idol 2020.

Satsa