Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Idrottsgalan 2021: Jerringpriset – Manlig idrottare storfavorit

Den 18:e januari drar Idrottsgalan 2021 igång med priser för årets idrottare, årets nykomling, årets lag, Radiosportens Jerringpris och fler utmärkelser. Årets gala kommer att äga rum utan publik och blir alltså den första upplagan någonsin som TV-gala. I det här speltipset analyserar vi vem som vinner årets Jerringpris.
jerringpriset odds
Idrottsgalan: Jerringpriset 2021
Mars 18,2021
20:00

Bild: Getty Images

Idrottsgalan 2021 visas på SVT1. Stream för Idrottsgalan finns även på SVT Play för boende både i Sverige och utomlands.

Idrottsgalan 2021 ger ut åtta utmärkelser till olika atleter och lag: Årets kvinnliga idrottare, årets manliga idrottare, årets prestation, årets nykomling, årets lag, årets ledare, Svenska Dagbladets Bragdguld och Radiosportens Jerringpris. I det här speltipset fokuserar vi på Jerringpriset.

Vem vinner Jerringpriset?

Jerringpriset ska delas ut till en framgångsrik svensk idrottare som har en enastående sportprestation under det gångna året. Inför Jerringpriset 2021 har åtta fantastiska idrottare nominerats och har chansen att vinna årets Jerringpris.

Nominerade idrottare

IdrottareSport Odds
Armand DuplantisFriidrott1.08
Zlatan IbrahimovicFotboll10.00
Victor HedmanIshockey17.00
Björn GoopTrav19.00
Linn SvahnSkidor19.00
Lag HasselborgCurling34.00
Henrik HarlautFreeskiing51.00
Elin CederroosBoxning67.00

Vem som vinner bestämmer det svenska folket som kan rösta genom att ringa in eller rösta gratis på sverigesradio.se eller SVT:S Duo-app. Enligt odds som erbjuds på de nominerade finns en klar favorit. Armand Duplantis blev under 2020 utsedd till världen fjärde bästa manliga idrottare, och som grädde på moset lyckades han få till dubbla världsrekord under det gångna året.

Bolag med bra odds

  • Spela Här
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden

Zlatan blir den främste utmanaren som osannolik veteran och kan nypa till sig priset från favoriten Duplantis. Strax bakom kommer hockeykämpen Victor Hedman, travkusken Björn Goop och talangfulle nykomlingen Linn Svahn. På efterkälken har vi Lag Hasselborg med EM-guld och Grand Slam, storvinnaren Henrik Harlaut och världsettan och boxaren Elin Cederros.

Zlatan Ibrahimovic vinner 10.00 Unibet

 

Tips: Armand Duplantis vinner Jerringpriset 2021

Att Armand Duplantis får en och annan utmärkelse under Idrottsgalan 2021 råder det inga tvivel om. Den folkkäre idrottaren har extremt goda chanser att vinna Radiosportens Jerringpris, vilket vi backar i detta speltips. Bäst odds hittar du på Unibet som erbjuder 1.08 på att Armand Duplantis vinner.

Satsa