Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

IK Sirius FK–AIK odds (27/7/19 16:00) AIK har chans på serieledning

Bara två poäng upp till Malmö FF innebär att AIK nu har chansen att ta över serieledningen efter den kommande omgången. Dock möter man Sirius, som förra veckan skrällde och tog poäng borta mot just Malmö FF.
IK Sirius FK vs AIK
Juli 27,2019
16:00

Sirius stod verkligen för en skräll när man i förra omgången spelade 1-1 borta mot serieledarna Malmö FF. Poängen gör att laget nu ligger på en niondeplats med ett betryggande avstånd ner till kvalstrecket.

AIK tog sin tredje raka seger i Allsvenskan när man vann hemma mot Helsingborg i lördags med 2-0. Dessutom var det den fjärde allsvenska matchen i rad som man höll nollan. Detta innebär att AIK nu endast har två poäng upp till serieledande Malmö.

Hade det varit för en vecka sedan hade nog de flesta hållit AIK som ganska säkra vinnare i den här matchen. Men, efter Sirius skrällpoäng mot Malmö känns det mycket mer öppet. Dessutom har AIK ett tufft spelschema framför sig då man även möter Maribor i Champions League-kvalet på onsdag.

Dock känns det som att AIK är i riktigt bra form för tillfället och med tanke på att chansen finns till serieledning känns det också som att laget kommer att ge det där lilla extra. Därför blir tipset att AIK tar tre poäng i den här matchen. Bäst odds finns hos Bwin som bjuder 2.15 gånger pengarna för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: IK Sirius FK–AIK

Liga/turnering: Allsvenskan

Tips: 2 Odds: 2.15 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Lördag 27 juli 16:00

Satsa