Intressant varningsspel på real madrid 23-10-13

Vilken underbar fotbollskväll vi fick uppleva igår. På TV6 spelades det klassfotboll när Milan spelade 1-1 mot Barcelona. På Viasat Fotboll fick vi se teknisk fotboll på sin topp när Arsenal förlorade mot Dortmund! Ja, man kan inte annat än hoppas att kvällens CL-fotboll bjuder upp på samma sätt.
Real Madrid – Juventus
oktober 23,2013
20.45

Den match som får mitt intresse ikväll är superdrabbningen i Madrid mellan Real och Juventus. De spanska giganterna har favoritskapet ordentligt på sin sida nu när vi når halvtid i gruppspelet. Det är också med all rätt som Real har ett lågt segerodds då man har spelat in sex poäng och skrapat ihop en målskillnad på 10-1!

Ikväll är det dock inte matchoddset på något av lagen som lockar, utan istället spelet på antalet varningar. Juventus brukar spela hårt och har flera spelare som aldrig lägger fingrarna emellan, exempelvis Tevez och Chielini. I Real heter motsvarigheterna Ramos och Khedira.

Förekomsten av varningar brukar generellt också vara högre i CL när Real Madrid spelar. Framför allt på grund av det höga tempot som man ofta sätter upp.

arningsspelet (antal kort i matchen) på +4,5 betalar 2,0 gånger pengarna hos Bet365.com. Om du inte har spelat den marknaden förut kan det vara bra att också känna till att om någon får sitt andra gula genererar det två kort, ett andra gult och ett rött kort!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Champions League
Match/Event: Real Madrid – Juventus
Spel: Antal kort i matchen, +4.5
Odds: 2,00
Insats: 4/10 units
Spelsajt: Bet-365.com
Spelstopp: 20.45

Resultat: VINST! 6 kort, Real Madrid – Juventus

Satsa