Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Isaks Sociedad har häng på en CL-plats

Alexander Isaks Real Sociedad har med ett tiotal omgångar kvar av La Liga häng på en plats i Champions League till hösten. På söndag ställs man dock mot tuffast möjliga motstånd i form av Real Madrid som i sin tur är piskade att vinna om man ska ha någon chans att knipa guldet från FC Barcelona.
Real Madrid
juni 21,2020
22:00

Real Sociedad övertygade knappast i nypremiären av La Liga när man bara fick 1-1 hemma mot mitttenlaget Osasuna i söndags. Dock har Alexander Isak o co fortfarande ett utmärkt läge att ta en plats i höstens CL-gruppspel. Just nu ligger man nämligen femma endast två poäng bakom Atlético Madrid, men då har också Sociedad en match mindre spelad.

Real Madrid gjorde precis vad man skulle när laget i sin nypremiär slog bottenlaget Eibar med 3-1 hemma. Dock är avståndet upp till FC Barcelona nu hela fem poäng, men då har också Real Madrid en match mindre spelad. Med andra ord är det oerhört viktigt för Madrid att ta tre poäng mot Sociedad. Eftersom Real Madrid och Barcelona inte möts fler gånger den här säsongen kan Real inte ta in poäng på Barcelona av egen kraft. Därför är Real piskade att vinna i varje match resten av säsongen för att fortfarande ha någon chans på guldet.

Real Sociedad trivs som regel mot Real Madrid och har faktiskt vunnit tre av lagens fyra senaste möten. Senast i Copa del Rey i februari när Sociedad vann med 4-3 på Bernabeu. Därför drar vi till med Sociedad klarar minst oavgjort här, då laget faktiskt tillhör toppen i La Liga. Bäst odds finns hos 10Bet som ger 1.90 för 1 eller X.

Tips: Dubbelchans – 1 eller X

Odds: 1.90 Spelsajt: 10Bet Spelstopp: Söndag 21 juni 22:00

Satsa