Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM: Belarus–Sverige 23/5 15:15 - Tre Kronor tar revansch

Tre Kronor möter Belarus i andra VM-matchen. Och nu krävs det seger om man inte ska behöva vinna samtliga återstående matcher.
Vid 2.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 20kr
Belarus–Sverige
May 23,2021
15:15

Matchen sänds på SVT 1 och Discovery + med start 15:15.

Seger ett måste

Efter förlust med 4-3 i premiären mot Danmark är Sverige piskade att vinna mot Belarus. I annat fall kan slutspelet vara i fara. Samtidigt brukar Tre Kronor ha lätt mot just Belarus. När lagen möttes i VM 2018 vann det svenska laget med hela 5-0.

Dessutom lär Tre Kronor vara rejält revanschsugna efter gårdagens förnedrande förlust. Samtidigt verkar inte Belarus vara i någon kanonform. I torsdags förlorade man nämligen med 5-2 mot Slovakien. Normalt sett ska Sverige vara minst ett par nummer större än Belarus på varje position.

Tips: Tre Kronor tar revansch

Belarusierna lär få möta ett hungrigt och revanschsuget Tre Kronor som lär göra allt för att köra över sina motståndare. Och det känns också som att det svenska laget lär göra det. Därför blir tipset att Tre Kronor vinner och att det samtidigt blir över 5.5 mål i matchen.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 2.00 för svensk seger och över 5.5 mål.

Satsa