Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 26/5: Danmark möter Ryssland

Efter en fantastisk inledningsmatch där man slog Tre Kronor, har Danmark verkligen inte imponerat. Nu möter man ett Ryssland som visserligen förlorade sin senaste match. Ryssarna är dock det klart bättre laget mellan dessa två.
Vid 4.60 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 46kr
Ryssland vs Danmark
May 26,2021
15:15

Matchen sänds på SVT 1 och Discovery + med start 15:15.

Danmarks prestationer

I Danmarks första match i turneringen mötte de Tre Kronor som var den stora favoriten. Men trots att oddset talade mot danskarna, lyckades de slå Tre Kronor med 4-3. I match två mötte de Schweiz och stod emot bra och släppte bara in ett mål. Dock förlorades matchen också med 1-0 och man lyckades bara få till 4 skott på mål, något som faktiskt var ett nytt rekord. Inget lag har genom tidigare skjutit färre skott på mål under en match.

Senaste matchen spelades mot Storbritannien, vilket var ett lag som danskarna, på papperet, enkelt skulle slå. Men som med många andra matcher under denna underliga VM-turnering, blev det inte som man trodde. Matchen stod 2-2 efter ordinarie matchtid och danskarna behövde spela övertid för att fastslå slutresultatet 3-2 genom Markus Lauridsen drygt 4 minuter in i övertidsperioden.

Rysslands VM 2021 än så länge

Ryssarna var favorittippade inför VM och det var av en god anledning. De har ett bra lag med på papperet och inledde med en vinst i sin inledningsmatch mot Tjeckien, som även dem hade ett bra lag med till VM.

I den andra matchen mötte man Storbrittannien, som man slog med stabila 7-1.

I match nummer tre stötte man dock på ett formstarkt slovakiskt lag, som hade vunnit sina två första matcher. Slovakien spelade riktigt disciplinerat mot Ryssland och ryssarna fick se sig slagna med 3-1.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Bra på hockey

  • Bet365 Recension Sveriges största oddsbonus: 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Mr green Recension 1 Freebet på 1:a insättningen BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Fastbet Recension Snabba utbetalningar & höga odds BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Inför matchen

Både Danmark och Ryssland har visat upp en ojämn form under Hockey VM 2021. Danmark ligger fortfarande på slutspelsplats, bara en poäng bakom Ryssland men med tanke på att man gick till övertid mot ett lag som Storbritannien, gör att en hel del frågetecken dyker upp.

Ryssarna har visserligen förlorat mot ett Slovakien som man var stor favorit att slå, men med tanke på resultaten i övriga matcher, finns det ingen anledning att tveka på det starka ryska laget.

Mikhail Grigorenko målskytt i matchen 2.20 Snabbare

Tips: Ryssland vinner utan att släppa in mål

Danmark har inte imponerat efter man slog Tre Kronor. De fick bara 4 skott på mål mot Schweiz och matchen mot Storbritannien krävde övertid. Deras offensiv imponerar inte. Ryssland är det överlägset bättre laget. Hos Unibet kan du spela på att Ryssland vinner utan att släppa in mål till odds 4.60

Satsa