Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 3/6: Ryssland möter Kanada i kvarten

Ett starkt Ryssland möter ett formsvagt Kanada i kvartsfinalen i Hockey VM 2021 och med tanke på hur Kanada har spelat i turneringen, samt den trupp man ställer upp med, blir det nog ingen jämn tillställning.
Vid 2.35 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 23.5kr
Kanada Ryssland Ishockey VM
Ryssland vs Kanada
juni 03,2021
19:15

Hockey VM 2021

Ishockey VM 2021 har varit en märklig turnering med en hel del skrällar. En av de största skrällarna är kanske den att Tre Kronor inte kvalificerade sig till kvarten.

Det finns inte ett enda lag som varit obesegrade under gruppspelet. Både vinnaren av Grupp A, Ryssland och vinnaren av Grupp B, USA, hade med sig var sin förlust efter sina 7 matcher i gruppspelet.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Den ryska maskinen

Ryssland är kanske den nation som har med sig bäst lag till Hockey VM 2021. Truppen bestod till en början av en stark grund av KHL-spelare men blev inför matchen mot Sverige tillspetsad då man fick in superstjärnan Vladimir Tarasenko från St. Louis Blues och Dmitry Orlov från Washington Capitals.

I mina ögon var ryssarna topp tre favoriter inför turneringen till guldet, men efter tillspetsningen från NHL är Ryssland favorit att vinna.

Hittills i turneringen har Ryssland bara stött på hinder två gånger. Första gången var det när man mötte Slovakien tidigt i turneringen och förlorade skräll-artat med 3-1. Den andra gången var det mot Sverige när man spelade 2-2 efter ordinarie matchtid, dock mot ett oerhört hungrigt Tre Kronor som jagade poäng. Matchen vanns hur som helst av ryssarna efter straffläggning.

Oh Canada

Ja, Oh Canada, vad håller ni på med?

Kanadensarna kom till VM med en väldigt urvattnad trupp, trots det enorma urval av duktiga spelare som finns. Turneringen har varit oerhört turbulent för Kanada som med nöd och näppe kvalificerade sig till kvartsfinal på inbördes möten mot Kazakhstan (både på 10 poäng).

Kanada har bara vunnit tre matcher. De matcherna var mot Norge, Kazakhstan och Italien. Annars har de förlorat de fyra resterande matcher mot Lettland, USA, Tyskland och Finland (str).

Odds & Speltips

Jag kan bara inte se hur Kanada skulle kunna vinna mot Ryssland i kvartsfinalen. Visserligen har Kanada spelat dåligt i gruppspel förr, men lyckats vända på det när slutspelet drar igång. Men den här gången kan jag bara inte se det.

Dessutom möter man ett Ryssland som bara har förlorat en match och sett bra ut igenom hela turneringen.

Oddsen för den här matchen är förvånansvärt höga för Ryssland. Ta tillfället i akt och spela på rysk seger.

Extratips: Vladimir Tarasenko är en målskytt av rang och gör mål i matchen. Odds 3.00.

Matchen sänds på SVT 2 med start 19:15.

Vladimir Tarasenko målskytt i matchen 3.00 NordicBet

Tips: Ryssland vinner (-1.5)

Ryssland har övertygat. Kanada har kraftigt underpresterat. Med den extra spetskompetens som ryssarna fått in från NHL, kan det här bli en målfest. Bästa odds för att Ryssland vinner (handikapp -1.5) hittar du hos NordicBet 2.35

Satsa