Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 21/5: Ryssland och Tjeckien inleder turneringen

Hockey VM 2021 är här! Det är Ryssland och Tjeckien som möts i öppningsmatchen på fredag och det väntas en het match mellan två rivaler. När lagen möttes i Carlson Hockey Games i söndags såg trupperna väldigt liknande ut och då var det Tjeckien som briljerade och vann med hela 4-0. Kommer vi att få se en liknande matchbild trots ett par förstärkningar från båda håll?
Vid 2.90 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 29kr
Ryssland vs Tjeckien
May 21,2021
15:15

Matchen sänds på SVT 1 med start 15:15.

Ishockey VM är äntligen här!

Det är äntligen dags för ishockey VM. Det var två år sedan vi fick se på hockey VM. Den gången var det år 2019 och mästerskapet spelades i Slovakien. Finland blev mästare, Mark Stone blev MVP och William Nylander poängkung.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Bra på hockey

  • Bet365 Recension Sveriges största oddsbonus: 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Mr green Recension 1 Freebet på 1:a insättningen BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Fastbet Recension Snabba utbetalningar & höga odds BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Första matchen i turneringen

Det är Ryssland och Tjeckien som gör upp i öppningsmatchen i hockey VM 2021.

De här lagen möttes i söndags i Carlson Hockey Games som är den sista av fyra turneringar i Euro Hockey Tour.
Den matchen vanns med hela 4-0 av Tjeckien. Det var en match som hettade till en del med en hel del gurgel. Det låg dock mest fokus på det ryska målvaktsspelet som man inte lyckades på ordning på.

Skottstatistiken slutade 34-21 till fördel Ryssland.

 

Rysslands trupp till VM

Den ryska truppen till ishockey VM skiljer sig inte allt för mycket mot den man ställde upp med förra veckan till Carlson Hockey Games i Prag. Man har dock fått in en del förstärkning från NHL, framför allt på backsidan.

Tjeckiens trupp till VM

Tjeckernas trupp är också väldigt lik den trupp man ställde upp med förra veckan i EHT, men man får in en del ytterligare förstärkning från NHL i form av Dominik Kubalik, Chicago Blackhawks och Jakub Vrana, Detroit Red Wings.

Extratipset: Jakub Vrana blev nyligen tredjad från Washington Capitals till sin nya klubb Detroit Red Wings. Han har sedan trejden gjort hela 8 mål på 11 matcher och har visat prov på vilken imponerande målskytt han är. Spela på att Vrana gör mål i matchen till odds 2.80

Jakub Vrana målskytt i matchen 2.80 Unibet

Tips: Tjeckien vinner

När lagen möttes i söndags i Carlson Hockey Games såg trupperna väldigt liknande ut. Den matchen vanns med hela 4-0 av Tjeckien. Bästa odds för Tjeckisk vinst hittar du hos NordicBet till 2.90

Satsa