Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 22/5: Tre Kronor inleder mot Danmark

Det är dags för Tre Kronor att inleda hockey VM 2021. Första matchen spelas mot Danmark. Danskarna ställer upp med ett ganska bra lag på papperet och kommer bli en tuff motståndare för många av lagen i Grupp A. Tre Kronor har fått in lite förstärkning från NHL och är det starkare laget. Tre Kronor ska vinna den här matchen.
Vid 1.22 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 12.2kr
Danmark vs Sverige
May 22,2021
11:15

Matchen sänds på SVT 1 och Discovery + med start 11:15.

Ishockey VM 2021 är här!

Nu är det äntligen dags för Tre Kronor att spela ishockey VM igen, efter två års uppehåll. Senast ishockey VM spelades var 2019, eftersom COVID-19 satte stopp för ishockey VM 2020.

Efter en lång väntan är det dags för Tre Kronor att försöka ta ett nytt VM-guld.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Bra på hockey

  • Bet365 Recension Sveriges största oddsbonus: 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Mr green Recension 1 Freebet på 1:a insättningen BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Fastbet Recension Snabba utbetalningar & höga odds BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tre Kronors trupp

Låt oss ta en titt på den svenska truppen till ishockey VM. Om vi jämför denna trupp med den man ställde upp med i Carlson Hockey Games förra veckan, så är det inte många förändringar. Men det ska nämnas att det har kommit in lite tillskott från NHL på forwardsidan. Rickard Rakell, Anaheim Ducks, Adrian Kempe, Los Angeles Kings och Victor Olofsson, Buffalo Sabres är tre riktigt starka förstärkningar som kommer till att bara på många olika sätt.

Rakell har bara varit med i VM-sammanhang en gång tidigare. Då gjorde han 14 poäng på 10 matcher och hjälpte Sverige till guldet.

Kempe har gjort 14 poäng på 18 VM-matcher och var också med och vann guld 2018.

Olofsson har aldrig spelat VM. Han erhåller ett av de vassaste skotten i världen och man kan förvänta sig en del målskytte från den här killen.

Danmarks trupp

Den danska truppen till hockey VM är en intressant sådan. Danmark är ett lag man lätt räknar bort, men det är inte ett lag som kommer att vara lätt för slå för många av lagen i Grupp A.

Om vi ser till målvaktssidan så kommer man troligtvis ha Sebastian Dahm som vaktar kassen. Dahm har en säsong i den österrikiska ligan bakom sig där han visade upp ett imponerande spel som resulterade i att han blev utsedd som MVP i hela ligan samtidigt som han också var med och mästerskapet med sitt lag Klagenfurter AC.

På backsidan finns det en hel del spelare med som till vardags spelar i SHL.

Bland forwards så är det Mikkel Bødker med förflutet i NHL som är lagets största spelare på papperet.

Extratips #1: Tre Kronor har vunnit VM-guld i två av de tre senaste ishockey VM. Tippa på att Tre Kronor vinner VM-guld till ett odds på 6.50

Extratips #2: Victor Olofsson är en målskytt utan dess like, men har en tung säsong med Buffalo bakom sig. Nu gör han debut i VM-sammanhang och sätter dit minst ett mål. Tippa att Olofsson gör mål i matchen till odds 2.18

Tre Kronor vinner VM-guld 6.50 Unibet
Victor Olofsson målskytt i matchen 2.18 Unibet

Tips: Tre Kronor vinner

Tre Kronor inleder mot Danmark. Det är en match som kommer bli tuffare än många tror. Men i slutändan ska Sverige vinna matchen. Bästa odds för Svensk seger hittar du hos NordicBet till 1.22

Satsa