Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 25/5: Tre Kronor möter Schweiz

Efter en riktigt tung start på hockey VM 2021 har Tre Kronor nu med sig två tunga förluster mot Danmark och Belarus i bagaget. På tisdag kväll möter man Schweiz och det kommer att bli en tuff match för svenskarna.
Vid 2.95 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 29.5kr
Schweiz vs Sverige
May 25,2021
19:15

Matchen sänds på SVT 2 och Discovery + med start 19:15.

Tuff inledning på turneringen

I lördags inledde Tre Kronor hockey VM 2021. Inledningsmatchen spelades mot Danmark som på förhand såg ut att vara en säker vinst för det svenska laget. Men danskarna spelade bra och tog vara på chanserna. Matchen slutade 4-3 efter ordinarie matchtid.

Matchen mot Belarus

Match nummer 2 i turneringen för Tre Kronor spelades mot Belarus. Inför matchen fanns det en del frågetecken kring det svenska laget och vad som behövs göras för att komma upp i nivå. Matchen blev en jämn tillställning och efter två spelade perioder var det en öppen match.

Bara 33 sekunder in i den tredje perioden tog Belarus ledningen genom German Nesterov från en fin assist av Mikhail Stefanovich.

Efter ledningsmålet gjorde Belarus allt för att stänga till matchen och försvarade egentligen ledningen hela den tredje perioden.

Inför matchen mot Schweiz

Efter två tuffa matcher i inledningen på turneringen möter nu Tre Kronor ett Schweiz i den tredje matchen. För att ha någon chans att knipa en slutspelsplats måste det svenska laget få med sig en vinst.

Men det schweiziska laget är inget dåligt sådant. I deras första match i turneringen visade de upp vad de är kapabla till när de slog favorittippade Tjeckien med hela 5-2.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Bra på hockey

  • Bet365 Recension Sveriges största oddsbonus: 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Mr green Recension 1 Freebet på 1:a insättningen BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Fastbet Recension Snabba utbetalningar & höga odds BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Den schweiziske truppen

Schweiz ställer upp med ett bra lag till hockey VM 2021. Lagets grund bygger på spelare från den inhemska ligan National League (NL) med poängstarkaspelare som Sven Andrighetto och Enzo Corvi. Dessutom har de plockat med några riktigt bra målvakter.

Förstärkningen från NHL är också stark, det är framförallt Timo Meier, San Jose Sharks och Nico Hischier, New Jersey Devils som ska lyftas fram.

Slutsats Schweiz – Sverige

Med tanke på vad Tre Kronor visat upp hittills i turneringen, samt att Schweiz har ett starkt lag, är det svårt att se hur svenskarna ska kunna vinna den här matchen. Trots att Sverige är favoriter i matchen på papperet, talar formen för något annat.

Extratips: Timo Meier har spelat riktigt bra och gjorde två viktiga mål i matchen mot Tjeckien. Tippa på att han blir målskytt i matchen. (Odds kommer snart)

Tillägg: Inledningen på VM har erbjudet en mängd överraskningar och just nu när Sverige är brygga och kanske till och med är ”underdogs” mot Schweiz kan det vara smart att satsa på en Svensk vinst. Vi kan rekommendera Bet365 om du vill lägga ett bet. Läs vår recension så förstår du varför.

Timo Meier målskytt i matchen 2.75 Unibet

Tips: Schweiz vinner

Tre Kronor har inlett turneringen på ett bedrövligt sätt. Nu möter de ett starkt schweiziskt lag och det finns inte mycket som talat för en svensk vinst i den här matchen. Bästa odds för schweizisk vinst hittar du hos Betsafe till 2.95

Satsa