Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 28/5: Tre Kronor möter Storbritannien

Det har gått riktigt tungt för Tre Kronor som bara har med sig en vinst efter de första fyra matcherna. Svenskarna är nog lite frustrerade och nu möter de ett lag som de är markant sämre. Det finns chans för att det blir totalkross.
Vid 1.75 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.5kr
Sverige vs Storbritannien
May 28,2021
15:15

Tre Kronor hittills i Hockey VM 2021

Sverige hade en riktigt tung inledning i hockey VM då man i första matchen förlorade mot Danmark och i andra matchen förlorade mot Belarus. Det var två matcher som Tre Kronor bara skulle vinna.

I match tre stötte man på tuffare motstånd när man mötte Schweiz. Men på ett väldigt överraskande sätt vaknade Tre Kronor till ordentligt och kunde spela sitt spel. Slutresultatet blev hela 7-0 till Sverige.

Spelbolag med bra odds

Med tanke på att Sverige krossade Schweiz och att Schweiz i sin tur slog Tjeckien ganska enkelt, fanns det stor anledning till att tro att svenskarna skulle slå Tjeckien också. Så såg det också ut att bli i match 4 mot Tjeckien. Inför den tredje perioden hade svenskarna ledningen med 2-0. Men efter lite tjafs i slutet på andra perioden, fick Tre Kronor inleda period tre i numerärt underläge. Tjeckernas stekheta powerplay slog till två gånger och kvitterade matchen. Därefter utökade de till 3-2 och sedan 4-2 i tom bur som också blev slutresultatet.

Matchen mot Storbritannien

Det är nog ingen som förväntar sig något från Storbritannien i hockey VM, men i sin senaste match fick de med sig en vinst mot Belarus.

Vi har sett gång på gång att man inte kan räkna ut något under hockey VM 2021, eftersom alla verkar kunna slå alla, men det är lite intressant att Storbritannien slog Belarus, som i sin tur slog Tre Kronor.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Odds & Speltips

Oddsen för att Tre Kronor ska vinna den här matchen ligger på ynka 1.04. Däremot tror jag att den här matchen kommer kunna bli en målfest för de frustrerande svenskarna. Därför kan det vara bäst att hålla sig från det vanliga 1×2 tippet och istället spela på att Tre Kronor gör över 5.5 mål i matchen.

Dessutom är det en smart idé att spela på målskyttar.

Victor Olofsson – Ett av världens bästa skott. Bara gjort ett mål i turneringen och vi hoppas att målskyttet lossnar mot Storbritannien.

Adrian Kempe – Har spelat bra och kommer säkert hänga in en kasse mot Storbritannien.

Liam Kirk – Engelsmannen som leder skytteligan i VM. Högt odds på hela 6.00.

Matchen sänds på SVT 1 och Discovery + med start 19:15.

Victor Olofsson gör minst två mål i matchen 4.25 Bet365
Adrian Kempe målskytt i matchen 1.75 Bet365
Liam Kirk målskytt i matchen 6.00 Bet365

Tips: Tre Kronor gör över 5.5 mål i matchen

Tre Kronor är frustrerade. De har bara med sig en vinst efter fyra spelade matcher. Matchen mot Storbritannien bör bli en målfest för svenskarna. Bästa odds för att Tre Kronor gör över 5.5 mål i matchen hittar du hos Interwetten 1.75

Satsa