Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 27/5: Tre Kronor möter Tjeckien

Efter en riktigt tung start på hockey VM 2021 slog Tre Kronor ett starkt Schweiz med hela 7-0 senast och visar nu upp ett spel som vi inte sett tidigare i turneringen. Kommer de in med samma inställning och lugn i spelet mot Tjeckien som senast så kommer Sverige att vinna.
Vid 2.40 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24kr
Sverige vs Tjeckien
May 27,2021
19:15

Tre Kronors VM

Sverige inledde turneringen mot Danmark och förlorade med 4-3. Det är ett resultat som många ändå kunde på något sätt förstå. Men därefter mötte vi Belarus och förlorade med 1-0 och det fanns det nog inte något svensk som tyckte var okej.

Inför matchen mot Schweiz var det nog inte många som vågade hoppas på svensk seger, med tanke på de två första resultaten, mot betydligt svagare nationer.

Men in kom Jesper Frödén och satte igång målskyttet i den svenska truppen. Sverige spelade ut totalt och lyckades vinna med hela 7-0!

Tjeckiens form

Det har inte varit en lätt inledning för tjeckerna heller. I inledningsmatchen mötte de Ryssland och förlorade med 4-3, vilket inte är något att skämmas över. I match två mötte man Schweiz och förlorade med hela 5-2. I match tre mötte man Belarus och slog dem, men det krävdes övertid för att fastslå slutresultatet 3-2 (öt).

Med tanke på att Tjeckien ställer upp med ett riktigt bra lag till VM 2021, till papperet sett, så tror jag det är lugnt att säga att det här börjar likna ett fiasko för Tjeckien.

 

Ishockey VM 25/5: Tre Kronor möter Tjeckien

Det var nog inte många som hade tippat på att den här matchen mellan Tjeckien och Tre Kronor hade varit en kamp mellan sexan och sjuan i gruppen…

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Styrkebesked

På förhand är det lugnt att säga att Sverige är favorit i den här matchen. Trots Tre Kronors svaga inledning, väger senaste matchen mot Schweiz upp för det. En seger med 7-0 mot ett lag som spelat riktigt bra i turneringen och i sin tur slagit Tjeckien. Det visar prov på att vi inte får räkna bort Sverige än.

Extratip: Jesper Frödén debuterade förra matchen och bidrog med hela 2+1 mot Schweiz. Han blev en nyckel till Tre Kronors framgång och kanske kan vara det igen mot Tjeckien?

Matchen sänds på SVT 2 och Discovery + med start 19:15.

Jesper Frödén målskytt i matchen 4.80 Unibet

Tips: Tre Kronor vinner

Två lag som inlett turneringen ganska bedrövligt. Tre Kronors senaste prestation mot Schweiz var verkligen imponerande och det finns anledning att tro att svenskarna har vaknat till ordentligt. Bästa odds för vinst för Tre Kronor hittar du hos Betsafe till 2.40

Satsa