Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 31/5: Tre Kronor i viktig match mot Ryssland

Tre Kronor står nu inför en riktigt viktig match mot Ryssland och behöver vinna för att sätta sig i en så bra position som möjligt. Det här är den sista matchen i gruppspelet och är därmed sista chansen att påverka placeringen inför slutspelet.
Vid 2.45 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24.5kr
Ryssland vs Sverige
May 31,2021
19:15

Tre Kronor i Hockey VM 2021

Sverige har haft många upp och nedgångar under ishockey VM 2021. Efter två raka förluster i inledningsmatchen mot Danmark och i den andra matchen mot Belarus, hade Sverige satt sig i en tuff sits. Men nu har laget med sig tre vinster på sina sex spelade matcher och har ökat chanserna för att ta sig vidare till slutspel.

Matchen mot Slovakien

Senaste matchen spelades mot Slovakien och blev en tight kamp som Tre Kronor lyckades vinna med 3-1. Första målet gjordes av Peter Cehlarik och satte en stor press på svenskarna. Men efter kvitteringsmålet av Marcus Sörensen kom Tre Kronor tillbaka in i matchen.
Det avgörande målet i matchen gjordes i den tredje perioden av Victor Olofsson i powerplay. Sedan satte Isac Lundeström spiken i kistan när han satte dit 3-1 pucken i öppen kasse med bara 13 sekunder kvar. Slutresultatet blev 3-1 till Sverige vilket gav Tre Kronor 3 superviktiga poäng.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Spelbolag med bra odds

Chans att ta viktiga poäng mot Ryssland

Det kritiska läget som Tre Kronor satt i, lättades upp en aning efter vinsten mot Slovakien. Men det gör inte att man säkrat slutspelsplats än.

En vinst mot Ryssland hade dock varit väldigt viktigt för att kunna sätta sig i så bra läge som möjligt inför slutspelet. Men Ryssland har imponerat i turneringen och är favorittippade att vinna guldet, så någon lätt match blir det verkligen inte.

Odds & Speltips

Det är en otroligt viktig match för Sverige och jag tror att de kommer att ge allt för att vinna. Inför matchen är det Ryssland som är favoriter, men jag tror att Sverige kan göra vad som krävs för att få med sig en vinst. Om det blir efter ordinarie matchtid, övertid eller straffar återstår att se.

Victor Olofsson prickade in ett riktigt snyggt powerplay-mål mot Slovakien och har förhoppningsvis skjutit in sig. Han är en målskytt av rang och målskyttar kommer ofta in i stim. Speltips #2 är att Olofsson gör mål i matchen.

Matchen sänds på SVT 1 och Discovery + med start 19:15.

Victor Olofsson målskytt i matchen 3.55 NordicBet

Tips: Tre Kronor vinner (inkl ÖT)

En otroligt viktig match för Tre Kronor. Men senaste matchen mot Slovakien visade ett styrkebesked och jag tror att de har vad som krävs för att få till en vinst mot ryssarna. Bästa odds för att Tre Kronor (inklusive övertid & straffar) hittar du hos Bethard 2.45

Satsa