Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ishockey VM 30/5: Tre Kronor i måstematch Slovakien

Tre Kronor måste lägga i en till växel för att se till att man kniper en slutspelsplats. Hockey VM 2021 har varit en turbulent turnering hittills för svenskarna som bara har med sig två vinster efter de fem första matcherna. Matchen mot Slovakien är superviktig för att kunna avancera till slutspel.
Vid 1.70 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17kr
Sverige vs Slovakien
May 30,2021
19:15

Tre Kronor i kritiskt läge i Hockey VM 2021

Sverige har haft en turbulent turnering. Efter förluster mot både Danmark, Belarus och Tjeckien har Tre Kronor satt sig i ett riktigt tufft läge för att kvalificera sig till slutspel.

Om vi ser till den positiva sidan, har Sverige dock med sig en seger mot Storbritannien och dessutom en storvinst mot Schweiz med hela 7-0. I nuläget ligger Sverige på en sjätte plats i tabellen med två poäng upp till både Danmark och Tjeckien.

Här kan du läsa mer om hockey VM.

Spelbolag med bra odds

Matchen mot Slovakien

Tre Kronor har vunnit fem av de fem senaste matcherna man har mött Slovakien. Slovakien inledde turneringen med tre raka vinster och såg riktigt heta ut tills de stötte på Schweiz som gav dem en riktigt kalldusch och slog slovakerna med hela 8-1.

Slovakernas senaste match spelades mot Danmark. En match som stod och vägde i två perioder, tills att Peter Cehlarik satte in ledningsmålet, som följdes upp med ett 2-0 mål som spikade slutresultatet i den tredje perioden.

Kritiskt läge för Tre Kronor

Matchen mot Slovakien kommer att bli tuff. Men det är en match som Tre Kronor bara måste vinna för att ha en chans att ta sig vidare till slutspel. Den sista matchen i gruppspelet kommer att spelas mot Ryssland, så vi har två tuffa matchen framför oss.

Vägen till guldet ser verkligen inte ut att bli lätt, men om det är något vi lärt oss av Hockey VM 2021, så är det att allt kan hända.

Odds & Speltips

Det är en måstematch för Sverige och jag tror att de kommer att ge allt för att vinna. Med tanke på att Tre Kronor också har det bättre laget, så tror jag på vinst.

Dessutom har Adrian Kempe sett riktigt het ut sedan coach Garpenlöv satte ihop en Kempe-kedja, där bröderna spelar tillsammans. Det har gjort det bra och jag tror att Adrian kliver fram och visar vägen med minst ett mål i en sån här viktig match.

Matchen sänds på SVT 1 och Discovery + med start 19:15.

Adrian Kempe målskytt i matchen 3.00 NordicBet

Tips: Tre Kronor vinner

Tre Kronor är sitter i en jobbig sits. Samtliga matcher är nu kritiska för att knipa en slutspelsplats. Tre Kronor är det bättre laget och måste vinna för att överleva. Bästa odds för att Tre Kronor vinner hittar du hos Interwetten 1.70

Satsa