Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC: Adesanya vs Vettori – Revansch för italienaren

Israel Adesanya och Marvin Vettori möts i buren för andra gången efter att Adesanya vann via domslut 2018. Detta är huvudkortet i UFC 263 som bjuder på mängder av spännande matcher. Däribland hittar vi Leon Edwards vs Nate Diaz och svensken Pannie Kianzad vs Alexis Davis. UFC 263 äger rum i Gila River Arena, Arizona USA den 13 juni 03:00. Läs vår analys för speltips och odds på Adesanya vs Vettori.
Vid 1.40 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 14kr
ufc 263 odds
Israel Adesanya – Marvin Vettori
juni 13,2021
04:00

Bild: Andrei Zaretski

Stream för UFC 263: Israel Adesanya vs Marvin Vettori drar igång 12 juni kl 23:00.

Dra full nytta av vinstpotentialen genom att se över oddsbonusar som du kan ta del av som ny kund. Ge ditt spelsaldo en boost!

Israel Adesanya vs Marvin Vettori odds

Pannie Kianzad vs Alexis Davis odds

 • Pannie Kianzad Vinnare : UNIBET Odds 1.44 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
 • Alexis Davis Vinnare : UNIBET Odds 2.80 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Leon Edwards vs Nate Diaz odds

 • Leon Edwards Vinnare : UNIBET Odds 1.18 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
 • Nate Diaz Vinnare : UNIBET Odds 4.85 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolag med bra odds

Fighternas form

Israel Adesanya

Israel ”The Last Stylebender“ Adesanya fick smaka på sin första förlust under sin proffskarriär i sitt möte mot polacken Jan Blachowicz. Det var dock i en ny viktklass för Adesanya och trots förlusten gjorde han väldigt bra ifrån sig. Adesanya är bland de bästa just nu och besegrat kämpar som Whittaker, Costa, Romero och Gastelum. Han är även otroligt bra på att stå på fötter med genomsnitt på 82% i försvar mot nedtagningar. Något som kommer behövas i matchen mot Vettori. Inför den kommande matchen har Adesanya ett matchfacit på 20 vinster (15 KO/TKO) och 1 förlust.

Marvin Vettori

Marvin ”The Italian Dream” Vettori har växt något så otroligt under de senaste åren. Vi fick se en jämn match, men ändå vinst, mot svensken Jack Hermansson i slutet av 2020. Men är Vettori på djupt vatten med den kommande titelfighten mot Adesanya? Vettori har sedan sin förlust mot Adesanya 2018 haft fem raka segrar. Kevin Holland och Hermansson är väl det närmaste man kommer till tuffa motståndare, men ingen av dem är lika stark som Adesanya. Dessutom är Vettori en southpaw, vilket historiskt varit tufft mot switch fighters som Israel Adesanya. Inför mötet har han ett matchfacit på 17 vinster (2 KO/TKO) och 4 förluster.

SVENSKA NYHETER: Svenskan Pannie Kianzad gör sin femte UFC-match och möter kanadensaren Alexis Davis. Det blir Kianzads tuffaste möte hittills men hon har visat en otrolig form, vilket gör att jag lägger mitt spel på en svensk vinst.

Spelvärde

Vettori har runt 3.00 i odds att vinna över Adesanya, vilket inte är tillräckligt värt att betta på då jag tycker att han är för tidigt ute för en titelfight. Därför ryggar jag Adesanya för ett säkrare spel där jag har större chans för att vinna pengar. Både Adesanya och Vettori har haft relativt långa matcher på sistone, därför kan det vara värt att lägga ett separat spel på att matchen går över 4.5 ronder till odds 1.57. Se vår lista över svenska bettingsidor med höga odds och bonusar eller andra speltips med UFC odds.

Tips: Israel Adesanya vinner

Marvin Vettoris segertåg sedan förlusten mot Adesanya kommer återigen att stoppas. Adesanya kommer dra i nödbromsen och avsluta matchen med TKO i sista ronden efter en lång och fysisk utmattande match. Därför placerar jag mitt spel på Adesanya odds inför mötet i UFC 263. Bäst odds hittar du på Pinnacle.

Satsa