Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Italien - Australien odds (9/6/19 14:00) - Spännande möte i grupp C

I den första matchen i grupp C ställs Italien mot Australien i en match där Australien är knappa favoriter, men där det italienska laget mycket väl kan överraska. Italien gör i år sitt första VM sedan 1999 och tillhör de lagen som kan ta sig vidare till en åttondelsfinal med bra spel och lite tur. Dock ska inte Italien underskattas. Laget ät obesegrade under 2019 och i genrepet inför VM slog man Schweiz med 3-1.
australia-vs-italia
Italien - Australien
June 09,2019
14:00

Italien gör i år sitt första VM sedan 1999 och tillhör de lagen som kan ta sig vidare till en åttondelsfinal med bra spel och lite tur. Dock ska inte Italien underskattas. Laget ät obesegrade under 2019 och i genrepet inför VM slog man Schweiz med 3-1.

Australien har i de senate stora turneringarna prenumererat på en kvartsfinalplats och på något sätt känns det som att det är ungefär där som laget kommer att hamna även i år. Australien valde att genrepa mot tufft motstånd då man förra lördagen och i måndags mötte Holland i två matcher, som man förlorade med 3-0 respektive 3-1.

En ganska svårtippad match då det är lite svårt att sia om formen hos de bägge lagen. Italien har inför VM mött lag som är betydligt sämre än de själva medan Australien har mött lag som tillhör de bästa i världen. Dock känns det faktiskt som att Italien kan skrälla här, mycket tack vare att laget kan spela utan press eftersom Australien är favoriter. Därför blir tipset här att Italien tar minst poäng. Bäst odds för X2 finns hos Betsafe, som bjuder 2.16 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Italien-Australien

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Dubbelchans X2 Odds: 2.16 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Söndag 9 juni 13:00

Satsa