Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Italien vs Sverige odds (12/5/19 17:15)

I den andra matchen i hockey-VM 2019 ställs Sverige mot Italien där allt annat än vinst för Tre Kronor är en stor skräll. Senaste gången lagen möttes var i gruppspelet i VM i Tyskland 2017. Den gången vann Sverige med hela 8-1 efter att man gjort fem mål i den sista perioden.
italy-sweden-vm2019
Italien vs Sverige
May 12,2019
17:15

VM 2017 var också senaste gången som Italien fanns med i toppdivisionen. Förra året spelade laget i division 1A och det var med nöd och näppe man tog sig tillbaka till toppdivisionen. Tittar man på den italienska truppen består denna av i huvudsak inhemska spelare med några utlandsproffs som hemmavarande i Schweiz, Tyskland, Österrike och Norge.

Detta kan ställas i kontrast till Tre Kronor, vars trupp med undantag för tre spelare består uteslutande av NHL-proffs. Här finns idel kända namn som Loui Eriksson, Oliver Ekman-Larsson, Elias Pettersson, William Nylander och så givetvis målvakten Henrik Lundqvist, som tillför laget oerhört mycket rutin.

Sedan får vi ju heller inte glömma att Sverige faktiskt kommer till den här turneringen med två raka VM-guld i bagaget. Med andra ord kan man lugnt säga att det är minst ett par-tre klassers skillnaden mellan lagen.

Att bara spela på att Tre Kronor kommer att vinna är ingen större mening med. Därför blir tipset att Sverige vinner även om laget startar med -5,5 i mål. Bäst odds hittar vi hos Bethard som bjuder 1.92 i odds för det resultatet.

 

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Italien–Sverige

Liga/turnering: Ishockey-VM 2019

Tips: Sverige vinner med -5,5 i mål | Odds: 1.92 | Spelsajt: Bethard | Spelstopp: Söndag 12 maj 16:15

Satsa