Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Italien vs Norge odds (18/5/19 16:15)

Det är inte bara kampen om topplaceringarna som är hård i grupp B i årets ishockey-VM utan även kampen för att undvika nedflyttning. Efter tre spelade omgångar står inte mindre än tre lag fortfarande kvar på noll poäng. Två av de, Italien och Norge, möts på lördag 18 maj i en match som kan bli helt avgörande för bottenstriden.
hockey
Italien vs Norge
May 18,2019
16:15

Efter ett år i division 1 är Italien i år tillbaka i toppdivisionen. Dock har det italienska laget fått allt annat än en drömstart på årets turnering. 0-9 mot Schweiz, 0-8 mot Sverige och 0-3 mot Lettland gör att man nu ligger sist i grupp B. Italienarnas största problem är förstås att man inte lyckats få in en enda puck i mål på 180 minuter, vilket påverkar oerhört mycket mentalt.

Inte heller Norge har fått någon kanonstart på årets VM-turnering. Dock ska sägas att norrmännen mött gruppens kanske tre starkaste lag i form av Ryssland, Tjeckien och Sverige. Så att Norge står på noll poäng efter tre matcher är egentligen inte särskilt förvånande.

Normalt sett ska Norge vara åtminstone en klass bättre än Italien, framför allt på grund av att man har en starkare trupp med ett antal SHL-spelare och dessutom ett NHL-proffs i form av Andreas Martinsen. Därför blir tipset att Norge vinner även om laget startar med -2 i mål. Bäst odds finns hos Bethard som ger 1.98 i odds för den utgången.

Dagens speltips:
Sport: Ishockey
Match: Italien-Norge
Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: Norge vinner, -2 i mål Odds: 1.98 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Lördag 18 maj 15:15

Satsa