Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC: Hermansson vs Shahbazyan – Ny chans för svensken

Jack Hermansson vs Shahbazyan skulle egentligen äga rum under UFC 262. Matchen blev uppskjuten en vecka på grund av ett problem inom Hermanssons team. Svensken får nu en chans att gottgöra sin senaste förlust i ett spännande möte mot Edmen Shahbazyan. Matchen äger rum under Las Vegas 27 den 22 maj 2021. Läs vår analys för speltips och odds för Hermansson vs Shahbazyan.
Vid 1.58 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 15.8kr
ufc odds
Jack Hermansson - Edmen Shahbazyan
May 22,2021
01:00

Bild: Getty Images

Stream för UFC: Jack Hermansson vs Edmen Shahbazyan visas på Viaplay 22 maj kl 03:00.

Resultat: Hermansson tillbaka i vinstkolumnen efter domslutsvinst. Hermansson såg trött ut men vem skulle inte vara det efter en omgång Covid bara för ett par dagar sedan. 

Dra full nytta av vinstpotentialen genom att se över oddsbonusar som du kan ta del av som ny kund. Ge ditt spelsaldo en boost!

Spelbolag med bra odds

Matcher

Jack Hermansson

Jack ”The Joker” Hermansson är redo för vinst efter en bitter förlust i sitt möte mot Marvin Vettori, vilket till stor del berodde på försämrad syn för svensken. Nu är Jack redo att gå in i buren och visa vad han går för när han tar sig an The Golden Boy. Svensken har en högre genomsnitt av slag per minut och starkare försvar än sin motståndare. Hermansson är också en väldigt aggressiv och explosiv fighter som lägger stort tryck på sina motståndare. Inför mötet mot Edmen har Hermansson ett matchfacit på 21 vinster (11 KO/TKO) och 6 förluster.

Edmen Shahbazyan

Edmen ”The Golden Boy” Shahbazyan var fram till sin senaste fight mot Derek Brunson obesegrad i sin proffskarriär. Han gjorde sin debut i UFC år 2018 när han vann mot Darren Stewart efter domslut. Efter det hade han tre starka vinster innan han fick smaka en bitter förlust. Trots sina många vinster var Derek Brunson hans hittills tuffaste motståndare. Mötet mot svensken Hermansson kommer att bli, enligt oss, ännu tuffare för Edmen Shahbazyan. Inför den kommande matchen har han ett matchfacit på 11 vinster (9 KO/TKO) och 1 förlust.

Svensken har goda chanser

Jack Hermansson hade otroliga problem med synen i matchen mot Marvin Vettori efter en skada i första ronden. Enligt han själv kunde han knappt se rakt och såg dubbelt i princip resten av matchen, något som kan vara avgörande. Shahbazyan har varit med i UFC relativt länge men har inte gjort mycket väsen ifrån sig. Hermansson är den hungrigare fightern i detta möte och svenska bettingsidor håller med i och med de UFC odds som finns på de båda.

Tips: Jack Hermansson vinner

Jack Hermansson har imponerat många, både internationellt men också här hemma i Sverige. Hans senaste förlust var inte på grund av bristande egenskaper eller hälsa, utan en skada som gjorde att han inte kunde prestera. Han är nu helt återhämtad och därför tror vi starkt på att Jack Hermansson vinner. Vårt speltips blir att Hermansson vinner och placerar vårt spel på Hermansson odds. Bäst odds hittar du på Unibet.

Satsa