Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips och Odds Jake Paul vs Tyron Woodley 29/8

YouTube-boxaren Jake Paul fortsätter på sin enskilda bana att utmana pensionerade fighters i matcher. Denna gång är det den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley som möter Jake Paul i ringen. Matchen kommer äga rum 29 augusti och presenteras av Showtime. Se vårt speltips för Tyron Woodley mot Jake Paul odds.
Vid 2.07 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 20.7kr
woodley jake paul odds
Jake Paul - Tyron Woodley
Augusti 29,2021
04:00

Livestream för Jake Paul – Tyron Woodley kommer att erbjudas av Showtime i form av PPV för en avgift.

Hämta en oddsbonus för att boosta ditt spelsaldo vid ditt nästa spel!

Betsson odds

Matchdetaljer 
MatchJake Paul – Tyron Woodley
När29 aug, 04:00
VarClevland, Ohio
Var visas matchenPPV via Showtime

Nyheter inför matchen

13 juli 2021: Clevland i Ohio kommer att vara värd för matchen den morgen den 29 augusti svensk tid.

3 juni 2021: Jake Paul och Tyron Woodley möttes i en minst sagt hetsig face off där de för första gången fick stå ansikte mot ansikte. Video på händelsen finns länge ner i speltipset.

28 juni 2021: UFC-legendaren Anderson Silva besegrade ex-mästaren Julio Cesar Chavez Jr i en boxningsmatch som varade 7 ronder. Jake Paul imponerades och har erbjudet Silva möjligheten att fightas som ett underkort på Tyron Woodley vs Jake Paul. Tanken är då att Silva ska få möta ex-boxaren Roy Jones Jr. – något som ännu inte bekräftats.

Boxarnas form

Jake Paul

Jake ”The Problem Child” Paul fortsätter att utmana pensionerade och före detta UFC fighters i boxningsmatcher. Vi ska inte sticka under stol med att han faktiskt börjar bli ganska vass. Men det kan anses enkelt när man har tid, pengar och tillgång till de främsta tränarna. Men en fight med denna YouTuber garanterar en enorm lönedag. Vilket är varför många vill bli utmanade av honom. Men detta blir Jake Pauls hittills tuffaste match när han tar sig an en före detta UFC-mästare. Inför matchen har Jake Paul ett matchfacit på 3 vinster (3 KO/TKO) och 0 förluster.

Unibet odds

Tyron Woodley

Tyron ”The Chosen One” Woodley började sin UFC-karriär 2013 och hade totalt 16 matcher innan han la handskarna på hyllan. Men det var inte förrän han förlorade sin titel i en match mot Kamaru Usman som det började gå utfår. Efter den matchen hade han ytterligare tre förluster. Den Tyron Woodley vi fick se för några år sedan kommer vi aldrig se igen. Trots det är han, vid nästan 40 år, otroligt stark och har bra boxningskunskaper. Inför matchen mot Jake Paul har han ett matchfacit på 19 vinster (7 KO/TKO) och 7 förluster.

Spelvärde

Tyron Woodley är underdog och har väldigt höga odds på över 2.00. Svenska bettingsidor tror alltså att Jake Paul har bättre chans att vinna matchen. Detta beror på att Woodley har fyra förluster bakom sig och är närmare 40 år. Jag tror dock att Woodleys erfarenhet och kraft kommer att ta han till en vinst mot Jake Paul. Dessa odds är därför väldigt fördelaktiga och kan ge en enkel chans till att vinna pengar.

Pinnacle odds

Se fler boxning odds bland våra andra speltips!

Speltips: Tyron Woodley vinner

Både Jake Paul och Tyron Woodley tränar för fullt. Jake Paul ser vassare ut än någonsin, medan Woodleys stjärndagar är över. Trots det är Woodley en bättre fighter enligt mig, även fast det sker i en boxningsring och inte UFC-bur. Därför satsar jag på Tyron Woodley odds och mitt speltips blir att han vinner på domslut via Betsson.

Satsa