Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Jake Paul vs Ben Askren 18/04 YouTuber mot f.d. världsmästare

Trenden med märkliga möten i boxningsvärlden fortsätter när YouTube-kändisen Jake Paul möter veteranen Ben Askren i åtta ronder. Lördag den 17 april 2021 möts de två i ringen när det relativt nya boxningsfenomenet The Fight Club fortsätter. The Fight Club är ett initiativ som är startat av Triller-grundaren Ryan Kavanaugh och rapparen Snoop Dog.
Vid 1.53 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 15.3kr
jake paul vs ben askren odds
Ben Askren - Jake Paul
April 18,2021
03:00

Bild: Getty Images

Stream för Jake Paul vs Ben Askren drar igång kl 03:00 på FITE TV. Matchen kostar $23,99 att streama från Sverige.

Ny fight i augusti för Paul. 

Jake Paul har fått en ny fight. Denna gång ställs han emot Tyron Woodley. Den förre detta UFC-mästaren är utan tvekan Pauls svåraste motståndare någonsin och trots det är han just favorit hos spelbolagen. Om Woodly precis som Anderson Silva kan skaka av sig sina förluster i MMA hitta glöden igen så har Paul ingen chans tror vi.  Kolla in Paul – Woodley odds här.

Paul vann på TKO första ronden. 

Matchen mellan Ben Askren och Jake Paul, som arrangeras av Snoop Dog och Ryan Kavanaugh, låter lika märklig som matchen mellan YouTuberns broder Logan Paul och Mayweather.

Spelbolag med bra odds

Boxarnas form

Ben Askren

Ben ”Funky” Askren gör sin debut som boxare i den kommande matchen mot Jake Paul. Askren är en otroligt duktig brottare som tog sig till Bellator och One FC innan hans debut i UFC. Från sin första proffsmatch 2009 fram till första matchen i UFC var han obesegrad. Men i sin andra UFC-match mot Jorge Masdival knockades han med ett knä bara fem sekunder in i matchen. Efter den förlusten kom en till förlust mot Demian Maia innan han la handskarna på hyllan och drog sig tillbaka. 36-årige Ben Askren har mött betydligt tuffare motståndare än Jake Paul och har ett matchfacit på 22 vinster och två förluster inför matchen.

Jake Paul

Jake ”The Problem Child” Paul blev känd tack vare YouTube med strax över 20 miljoner trogna följare. Precis som sin bror, Logan Paul, gör han ofta bort sig via sociala medier med diverse påhopp och angrepp mot boxare och fighters. Men man ska inte sticka under stol att den 24-årige amerikanen har visat sig vara en talangfull boxare. Med sina två enda vinster bakom sig besegrade han YouTubern Ali Eson Gib och NBA-spelaren Nate Robinson. Med det sagt så har han alltså aldrig mött en riktigt boxare eller fighter, vilket är anledningen han utmanar Ben Askren.

Oväntade odds

När matchen mellan Askren vs Paul blev fastställd var Jake Pauls odds väldigt låga. Alla spelbolag och analytiker ryggade Paul som säker vinnare. Desto närmare vi kommer matchen, desto jämnare odds ser vi i matchen. Nu får man i princip dubbla pengarna oavsett vem man spelar på. Detta sker väldigt sällan i odds på boxning.

Ben Askren har själv sagt att han inte har kraft nog att knocka Jake Paul. Istället är hans taktik att trötta ut ynglingen tills han ger upp i sjunde ronden. Han har heller inte ett starkt facit bakom sig när det kommer till slag och teknik i sina tidigare matcher, han är som sagt en brottare. Men i och med att de två möts i en boxningsmatch, som Jake Paul konstigt nog har mer erfarenhet av, är oddsen på Jake Pauls sida.

Speltips: Jake Paul vinner

Jake Paul är ungtuppen med mer energi och mer att vinna. Ben Askren har väldigt lite erfarenhet av boxning och har två tunga förluster bakom sig. Det är svårt att avgöra hur matchen slutar då det mer känns som en uppvisningsmatch. Men i detta speltips väljer vi att rygga Jake Paul som vinnare. Bäst odds finns på LeoVegas.

Satsa