Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 259: Jan Blachowicz vs Israel Adesanya 7/03 04:00 Världsmästare möter världsmästare

UFC 259 är runt hörnet och en grym match mellan två världsmästare väntar. Israel Adesanya är redan världsmästare i mellanvikt, men har nu satt sikte på lätt tungvikt. Där möter han Jan Blachowicz i hopp om att ta hans titel. Matchen drar igång 04:00 i Apex Arena, Las Vegas. Odds och speltips för matchen finns längre ner i artikeln.
blachowicz adesanya odds
Jan Blachowicz - Israel Adesanya
Mars 07,2021
04:00

Bild: Getty Images

Stream för UFC 259: Blachowicz vs Adesanya drar igång 7 mars kl 05:00 på Viaplay.

Adesanya vinner i rond 3 8.50 Betsson

Titelfight 2 i UFC 259: Yan – Sterling odds och speltips

Pjotr Yan och Aljamain Sterling möts i en titelfight över bantambältet. Brottaren Sterling utmanar nuvarande mästaren Yan. I denna match kan vad som helst hända, men om Sterling lyckas få ner Yan i de första två ronderna bör det vara över. Ett tips till Yan, akta nacken!

  • Pjotr Yan Vinnare : BETSSON Odds 1.88 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Aljamain Sterling Vinnare : BETSSON Odds 1.96 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Fighternas form

Jan Blachowicz

Jan Blachowicz gjorde entré i UFC år 2014 när han i sin första match besegrade svensken Ilir Latifi. Polacken har fyra raka vinster bakom sig, varav tre slutade i KO/TKO. Trots att Blachowicz är världsmästaren i lätt tungvikt, är det många som underskattar honom. Han är vass på både boxning och grepp, vilket kommer stå till hans fördel mot Adesanya. Men blir han den första att besegra ”The Last Stylebender”? Inför matchen har han ett matchfacit på 27 vinster (åtta KO/TKO) och åtta förluster.

Israel Adesanya

Israel ”The Last Stylebender“ Adesanya är bland de roligaste att följa i UFC. Den obesegrade nigerianen från Nya Zeeland blev världsmästare i mellanvikt efter han tog titeln från Robert Whittaker med en KO i andra ronden. Sedan dess har två fighters försökt ta titeln ifrån honom, men misslyckats. Nu vill upp till lätt tungvikt för att ta titeln från Jan Blachowicz. Adesanya är otroligt snabb och har grym kondition, en stor fördel i mötet mot den stora polacken. Dessutom har han riktigt vasst försvar och ett genomsnitt på 4,10 slag per minut. Inför matchen mot Blachowicz har han ett matchfacit på 20 vinster (15 KO/TKO) och noll förluster.

SVENSKA NYHETER: Khamzat Chimaev har äntligen kommit ut och bekräftat att han är tillbaka i juni. Han har redan utmanat världsnian Neil Magny på en fight.

The Polish power

Om Adesanya råkar ut för en höger från Blachowicz, finns det risk att han inte ställer sig upp igen. Men Adesanya är en väldigt tekniskt och kalkylerande fighter som kommer hålla avstånd och analysera Blachowiczs fightsätt. Så länge Israel Adesanya kan akta sig för polackens haymakers kan han vinna matchen med en TKO.

Tips: Adesanya vinner med KO/TKO

Inför matchen mellan Jan Blachowicz och Israel Adesanya placerar vi vårt spel på Adesanya odds. Trots att det blir en ny viktklass för ”Izzy” tror vi att han har det som krävs att besegra värlsmästaren Jan Blachowicz. Bäst odds finns på Betsson som erbjuder 2.20.

Satsa