Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Japan - Skottland odds (14/6/19 16:00) - Japan behöver tre poäng

Silvermedaljörerna från VM 2015, Japan, imponerade knappast i premiären där det bara blev 0-0 mot Argentina. Nu väntar Skottland och om det inte ska bli alltför svettigt inför sista omgången behöver Japan nog ta tre poäng.
Japan - Skottland
Japan - Skottland
June 14,2019
16:00

Trots att Japan gått till final i de två senaste världsmästerskapen är det relativt få som nämnt laget bland förhandsfavoriterna, vilket kanske är förståeligt med tanke hur det gick mot Argentina. Eftersom japanskorna möter England, på pappret det bästa laget i gruppen, i sista matchen lär laget nog anstränga sig för att ta tre poäng mot Skottland.

Skottland gör sitt första VM och det är väl egentligen ingen som förväntar sig några stordåd från det skotska laget. I första matchen blev det som väntat förlust mot ärkerivalen England och ska laget ha någon realistisk chans på slutspel bör man nog ta poäng i den här matchen, även om det kan räcka med att vinna den avslutande gruppspelsmatchen mot Argentina.

Japan är som sagt i princip piskade att vinna den här matchen. Visst, det kan räcka med att vinna sista matchen mot England, men det lär bli betydligt svårare än att vinna mot Skottland. Normalt sett ska Japan vara det bättre laget, framför allt eftersom Japan har så mycket mer mästerskapsrutin än vad Skottland här. Det känns som att det japanska laget tar sig kragen och vinner den här matchen. Bäst odds för japansk seger finns hos Bwin som bjuder 1.67 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Japan-Skottland

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: 1 Odds: 1.67 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Fredag 14 juni 15:00

Satsa