Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Speltips Juventus–Barcelona 28/10 21:00

Dags för Champions League-gruppspelets kanske allra hetaste möte. Inte bara är det två av fotbollseuropas bästa lag som ställs mot varandra utan också två av världens absolut bästa spelare i Cristiano Ronaldo och Leo Messi.
Juventus–Barcelona
oktober 28,2020
21:00

Både Juventus och Barcelona inledde Champions League med tre poäng. Dock har Barcelona sett aningen svajiga ut i ligaspelet på senaste tiden.

Lagens form

Juventus

2-0 borta mot Dynamo Kiev i CL-premiären var inte så mycket att snacka om. Dock tappade man en onödig poäng när man bara fick 1-1 borta mot Crotone i Serie A förra helgen. Men, så har ju Juve Cristiano Ronaldo och även Alvaro Morata, som verkar hittat målformen. Spanjoren gjorde enda målet mot Crotone och dessutom bägge målen mot Kiev. Kan Morata bli Juves skyttekung den här säsongen?

FC Barcelona

Barcelona åkte på en riktigt tung förlust i El Clasico i lördags när Real Madrid vann med 3-1, vilket innebar andra raka förlusten för Barça i La Liga. Men, man vann i alla fall CL-premiären mot ungerska Ferencvaros med 5-1, vilket än så länge innebär ledning i grupp G. Dock lär det krävas betydligt bättre spel om det även ska bli tre poäng mot Juventus.

Juve knappa favoriter

Visst känns det som att Juventus är lite favoriter i den här matchen? Framför allt eftersom man har både en Cristiano Ronaldo, vilken som bekant alltid är bra och en Alvaro Morata, som är i målform. Barcelona kan få stora problem i Turin på onsdag kväll om man inte får stopp på Juve-duon.

Tips: Morata spräcker nollan

När Alvaro Morata väl hittar rätt vet vi att han är en spelare som håller hög internationell klass. Och nu känns det som att Juves nummer 9 är ordentligt på gång. Därför blir tipset att Morata fortsätter att näta och gör första målet mot Barcelona. Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 6.40 i odds för seger för Alvaro Morata som matchens förste målskytt.

Satsa