Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

JVM: Kanada–USA 6/1 03:30 - Kanada håller nollan igen

Kanada har gått fram som en ångvält i JVM och är klara favoriter inför nattens final mot USA. Kanada släppte inte in ett enda mål i varken kvartsfinal eller final och USA lär få svårt att knipa guldet.
Kanada–USA
Januari 06,2021
03:30

JVM i ishockey 2021 spelas  Rogers Place i Edmonton, Alberta (Kanada). Matchen sänds på TV6 och Viaplay med start 03:30.

Kanada

Kanada har vunnit sex av sex matcher såhär långt i JVM och har en sammanlagd målskillnad på smått otroliga 41-4(!). I semifinalen mot Ryssland ledde laget med 3-0 redan efter en period. Sedan så har man ju också turneringens poängkung i laget i form av Dylan Cozens som hittills gjort 16 poäng i turneringen.

USA

USA har gjort en stark insats på vägen fram till final. Tre segrar och en förlust i gruppspelet och 5-2 mot Slovakien i kvartsfinal. I semifinalen mot Finland blev det dock svettigt. Men, USA tog sig till final efter att Arthur Kaliyev satt 4-3 med en dryg minut kvar av sista perioden. Vi får heller inte glömma Trevor Zegras som precis som Dylan Cozens gjort 16 poäng i turneringen.

Kanada urstarka

Spelar Kanada på samma sätt som man gjort hittills i turneringen är laget ostoppbara. Då har inte USA någon som helst chans att hota kanadensarna. Dessutom var det amerikanska laget inte långtifrån att tappa semifinalen mot Finland, när finländarna gick från 1-3 till 3-3 med mindre än tio minuter kvar.

Kanada vinner finalen 1.53 Betsson

Tips: Kanada håller nollan igen

Kanada är som sagt alldeles för överlägsna för att USA ska ha någon chans. Laget har dessutom hållit nollan i 120 minuter och det känns mycket väl som att man göra det igen, då USA lär vara lite tröttkörda efter semin mot Finland. Tipset blir därför att Kanada vinner och håller nollan.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 8.50 i odds för att Kanada vinner utan att släppa in mål.

Satsa