Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

JVM: Ryssland – Sverige 31/12 03:30 – Sverige tågar på

I årets sista JVM-match får vi ta del av Sverige mot Ryssland natten den 31:a december. Det svenska juniorlandslaget har spelat otroligt bra i JVM hittills och trots att oddsen är på Rysslands sida, tror vi på annat.
Ryssland vs Sverige
December 31,2020
03:30

JVM i ishockey 2021 spelas  på Rogers Place i Edmonton, Alberta (Kanada). Matchen sänds på TV6 & Viaplay med start 03:30

Svenska juniorerna dominerade matchen mot Österrike men bjöd på svag skottstatistik. Av Sveriges 65 skott på mål gick endast fyra förbi Sebastian Wraneschitz. Mer kommer krävas mot Ryssland.

JUNIOR-VM-sverige-ryssland

Lagens form

Sverige

Det är dags för Sverige att ta revansch mot Ryssland efter förlusten i övertid i senaste JVM-slutspel. Hittills har Sverige dominerat både Tjeckien och Österrike i sina två första matcher. Med formstarka spelare som Noel Gunler, Theodor Niederbach och Lucas Raymond är Sverige i toppform. Men för att säkra en gruppvinst är mötet mot Ryssland nästintill avgörande. 

Totalt antal mål: Udda 2.07 Unibet

Ryssland

Ryssland har inte lyckats prestera till våra förväntningar under de två första matcherna med en bitter förlust mot Tjeckien. Efter en mållös första period lyckades Tjeckien näta och besegra Ryssland. Trots tre powerplay lyckades inte Ryssland få in ett enda mål och förlorade matchen mot oddsen. Ryssland behöver ett riktigt ryck för att sa sig an formstarka Sverige.

Sverige leder grupp B

Sverige är just nu det enda laget som inte förlorat en enda match, men har sina två tuffaste möten framför sig. Med två grymt bra inledande möten mot Tjeckien och Österrike kan Sverige vara på god väg att leverera i matcherna mot Ryssland och USA. En gruppvinst kan även betyda att Sverige slipper möta Kanada i semifinal.

Sverige vinner + över 4.5 mål 3.95 Betsson

Tips: Sverige vinner

Vi bettar mot oddsen och backar Sverige i matchen mot Ryssland. Helt enkelt för att Sverige har visat sig vara riktigt vassa hittills, till skillnad från Ryssland. Bäst odds finns på Unibet som erbjuder 3.05.

Satsa