Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige – Österrike JVM 00:00 (29/12)- Spela på målskyttar

På natten till tisdag spelar juniorkronorna sin andra match i junior-vm och gör det mot Österrike. Oddsen för svensk vinst är otroligt låga och det är smartast att spela på målskyttar istället. Kolla in vilka målskyttar som väntas näta.
Sverige vs Österrike
December 29,2020
00:00

JVM i ishockey 2021 spelas spelas på  Rogers Place i Edmonton, Alberta (Kanada). Matchen sänds på TV6 & Viaplay med start 23:00

Juniorkronorna

Sverige inledde i lördags mot Tjeckien och visade direkt prov på vad som komma skall. Trots flertalet avbräck inför turneringen lyckades laget snabbt komma ihop och besegra Tjeckien med bekväma 7-1. Nu blickar man fram mot ett Österrike som förlorade sin första match mot USA med hela 11-0.

Sveriges match mot Tjeckien vanns tack vare ett starkt målvaktspel från Hugo Alnefelt och en offensiv som verkligen lyckades spela ut. Laget spelade bra tillsammans och hade sju olika målskyttar.

Någon som däremot inte kom upp i sin normala kapacitet och verkade frustrerad var Alexander Holtz som inte kom med i målprotokollet. Matchen mot Österrike är ett ypperligt läge för Holtz att få igång målskyttet.

Lucas Raymond visade stundtals vad han går för med ett par rusher och gjorde ett poäng. Däremot kom han inte med i målprotokollet. Som den offensiva spelaren han är, vill han snabbt komma igång med målskyttet. Det kan han göra mot Österrike.

Lucas Raymond målgörare 2.00 Betsson
 
Alexander Holtz - JVM 2020 Bästa poängplockare 16.00 Betsson

Österrike

Österrike inledde som tidigare nämnt mot USA och förlorade med 11-0 och såg inte ut att ha en chans. Därför kan vi anta att spelbolagen har rätt i att sätta så otroligt låga odds som de gjort på Sverige inför den här matchen. Någon som utmärker sig i det Österrikiske laget är dock lagets kapten Marco Rossi, till vardags i ZCS Lions i den Schweiziska ligan. Förra året gjorde han 120 poäng på 56 matcher i OHL.
Med tanke på de höga oddsen att Rossi gör mål och att han troligtvis kommer att vara inne på alla powerplay, är det inte ett dumt speltips.

Marco Rossi gör mål 10.00 Betsson

Tips: Alexander Holtz gör mål i matchen.

Juniorkronorna såg heta ut senast och kommer troligtvis göra en hel del mål. Det är svårt att tro att Holtz skulle vara utanför målprotokollet ännu en match.

Satsa