Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Kalmar FF – Djurgården odds (22/7/19 19:00) Djurgården behöver poäng

Djurgården gör i år sin bästa säsong på mycket länge och är tillsammans med AIK med och utmanar Malmö FF om guldet. Men, ska man fortsätta att hänga med i toppstriden krävs seger mot Kalmar FF borta.
Kalmar FF Djurgrden
Kalmar FF vs Djurgården
Juli 22,2019
19:00

Kalmar FF har hittills haft en tung säsong bakom sig, inte minst på senare tid. Faktum är att laget bara tagit två poäng och gjort två mål på de senaste sju matcherna. Detta gör att man bara ligger två poäng före Eskilstuna och Falkenberg på nedflyttningsplatserna. Om inte Kalmar börjar ta fler poäng lär det knappast bli något nytt kontrakt.

Djurgården har som sagt gjort det mycket bra hittills. Bara två förluster såhär långt gör att man i dagsläget ligger trea i tabellen, sex poäng bakom ledande Malmö FF. Men, då ska man komma ihåg att Djurgården har en match mindre spelad än serieledarna. Dock kommer man att behöva vinna i stort sett varje match om man ska ha någon chans på guldet.

Ett lag i usel form mot ett lag i mycket bra form. Så kan man väl sammanfatta läget inför den här matchen. Dock tappade Djurgården poäng mot Eskilstuna för ett par veckor sedan, men å andra sidan blev det oavgjort mot Malmö förra omgången. Därför blir tipset ändå att Djurgården tar hem det här. Bäst odds finns hos Betway Sports som bjuder 2.30 gånger pengarna för bortaseger.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Kalmar FF–Djurgården

Liga/turnering: Allsvenskan

 

Tips: 2 Odds: 2.30 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Måndag 22 juli 19:00

Satsa