Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 261: Usman vs Masvidal 25/4 03:00 Revansch med titelchans

I UFC 261 är det dags för Jorge Masvidal att ta revansch mot Nigerianen Kamaru Usman för chansen att ta welterviktsbältet. Detta blir en av tre titelfighter som vi får se i helgens UFC-event. Matchen drar igång kl 03:00 svensk tid i Vystar Veterans Memorial Arena, Florida. Odds och speltips för Usman vs Masvidal finns längre ner i artikeln.
Vid 1.25 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 12.5kr
usman vs masvidal odds
Kamaru Usman – Jorge Masvidal
April 25,2021
03:00

Bild: Getty Images

Stream för UFC 261: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal drar igång 25 april kl 03:00 på Viaplay.

  • Kamaru Usman Vinnare : LEOVEGAS Odds 1.25 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Jorge Masvidal Vinnare : LEOVEGAS Odds 4.00 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolag med bra odds

Fighternas form

Kamaru Usman

Kamaru ”The Nigerian Nightmare” Usman är utan tvekan en av UFC:s hetaste fighters just nu. Han är hittills obesegrad is sin UFC-karriär och har visat sig vara nästintill ostoppbar. 33-åringen har under sina 13 matcher i UFC visat att han tillhör eliten av fighters. Med ett enastående försvar och ett genomsnitt på 4,66 slag per minut kommer Masvidal får det tufft mot nigerianen. Inför matchen har Kamaru Usman ett matchfacit på 18 vinster (8 KO/TKO) och en förlust.

Jorge Masvidal

Jorge ”Gamebred” Masvidal har varit med i leken väldigt länge. Han gjorde sin första UFC-match 2013 mot Tim Means. Sedan dess har han besegrat tuffa motståndare som Nate Diaz och Donald Cerrone. Han har även rekord i snabbast KO när han knockade Ben Askren endast 5 sekunder in i matchen! Inför matchen har Jorge Masvidal ett matchfacit på 35 vinster (16 KO/TKO) och 14 förluster.

SVENSKA NYHETER: Svensken Khamzat ”Borz” Chimaev är 100% återställd och är tillbaka redo för fight. Vi inväntar just nu spänt på besked vem hans nästa motståndare blir.

Bettingsidorna överens

Trots Jorge Masvidal KO-rekord på 5 sekunder så är det föga troligt att han lyckas golva Kamaru Usman. Usman har aldrig tidigare blivit knockad och med ett pannben av stål kommer det nog inte ske snart heller. Masvidal har inte gått en match sedan förlusten mot Usman. Inför den matchen hade han bara sex dagar att träna, till skillnad från deras andra möte nu i helgen. Men om det räcker för att besegra den obesegrade nigerianen och ta welterviktstiteln tror vi inte.

Tips: Kamaru Usman vinner

Mötet mellan Kamaru Usman och Jorge Masvidal ser ut att bli ensidigt. Kamaru Usman odds pekar på att han är den stora favoriten. I detta speltips väljer vi att rygga Usman och betta på att han vinner. Bäst odds finns på LeoVegas som erbjuder odds på 1.25.

Satsa