Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Kanada – Nya Zeeland odds (15/6/19 22:00) - Kanada på väg mot åttodelsfinal

Kanada vann som väntat första matchen i VM mot Kamerun. Detta gör att det kanadensiska laget med en seger mot Nya Zeeland i praktiken kan säkra en plats i åttondelen. För Nya Zeeland lär det behövas poäng om drömmen om slutspel ska leva vidare.
Kanada vs Nya Zeeland
Kanada – Nya Zeeland
June 15,2019
22:00

Kanada gjorde inte mer än vad man behövde när laget inledde med att vinna mot Kamerun med 1-0. Segern gör att Kanada fortsätter att vara obesegrade i år. Vinst mot Nya Zeeland samtidigt som Holland tar minst poäng mot Kamerun och slutspelsplatsen är säkrad.

Nya Zeeland var på väg mot lite av en skräll mot Holland då det stod 0-0 efter 90 minuter spelade. Men, i den andra övertidsminuten fick holländskorna in ett mål, vilket innebar att Nya Zeeland kammade noll. Även om det kan räcka med att vinna sista matchen mot Kamerun lär Nya Zeeland behöva poäng här om man ska ha en riktigt bra chans på en slutspelsplats.

Kanada är såklart favoriter i den här matchen, det är inget snack om det. Men, Nya Zeeland stretade på bra mot Holland och var nära att ta poäng. Så att Kanada vinner är inte helt självklart. En sak är dock säker och det är att bägge lagen är tämligen målsnåla. Därför blir tipset att det blir under 2,5 mål. Bäst odds finns hos Betway som bjuder 1.66 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Kanada–Nya Zeeland

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Under 2,5 mål Odds: 1.66 Spelsajt: Betway Spelstopp: Lördag 15 juni 21:00

Satsa