Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Kanada vs Danmark (20/5/19 21:15)

Kanada är precis som väntat på god väg att ta sig till slutspel i årets hockey-VM. Med en seger mot Danmark kan man definitivt säkra en kvartsfinalplats. För Danmarks del är seger mot Kanada näst intill ett måste om laget över huvud taget ska ha någon chans på slutspel. Förutom den inledande förlusten mot Finland har Kanada sett stabila ut såhär långt. Laget har vunnit mot Storbritannien, Slovakien samt Frankrike och behöver i praktiken bara vinna en av sina återstående matcher mot Tyskland, Danmark och USA för att bli klara för slutspel. I hemma-VM förra året var Danmark ytterst nära att knipa en plats i slutspelet, men förlorade den avgörande matchen mot Lettland. I år lär det nog bli tuffare att nå slutspel då danskarna har kvar att möta USA, Kanada samt Slovakien. För att avancera till kvartsfinal behöver Danmark vinna åtminstone en av dessa matcher.
canada-denmark
Kanada vs Danmark
May 20,2019
21:15

Även om dansk hockey tagit stora kliv framåt de senaste åren ska Danmark inte ha någon chans mot Kanada, vars trupp uteslutande består av NHL-proffs. Dessutom brukar Kanada bli bättre och bättre ju längre turneringen lider, vilket knappast talar till Danmarks fördel.

Därför blir tipset att Kanada vinner med minst fem mål, det vill säga Kanada startar med -4 i handikapp. Bäst odds finns hos Betway som bjuder 2.25 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Kanada–Danmark

Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: Kanada vinner, handikapp -4 Odds: 2.25 Spelsajt: Betway Spelstopp: Måndag 20 maj 20:15

Satsa