Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

KHL: Avangard Omsk-CSKA Moskva Final 22/4 18:30 - Avangard tar tillbaka ledningen

Det är final i KHL och det är två riktigt jämna lag som slåss om bucklan. Förra matchen vanns med övertygande med 3-0 av CSKA men nu är det dags för match 3 och matchen spelas i Omsk. Foto: Peter Kovalev\TASS via Getty Images
Vid 3.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 30kr
Avangard Omsk-CSKA Moskva
April 22,2021
18:30

Matchen spelas i Omsk och du kan streama matchen på Unibet med start 18:30 svensk tid.

Gagarin Cup 2021

Mästarna av KHL kronas med Gagarin Cup och finalen spelas på samma sätt som åttondel, kvart och semi, alltså i ett bäst av 7-format.

Spelbolag med bra odds

Hur har de tagit sig hit?

CSKA Moskva slutade på en förstaplats i den västra konferensen medan Avangard Omsk slutade på en andraplats i den östra konferensen. Det är två lag som verkligen har gjort sig förtjänta av att vara i final. I den västra konferensfinalen mötte CSKA ett SKA St. Petersburg och slog dem med 4-2 i matcher. I den östra konferensfinalen mötte Avangard ett favorittippat Ak Bars Kazan, men lyckades slå favoriterna i en jämn match 7 som avgjordes i övertid.

Match 1 och 2

I match 1 var det Avangard som tog tag i taktpinnen när man kom ut med bra fart, fysiskt spel och tog ledningen med 2-0. Detta visades vara för mycket för CSKA som aldrig lyckades komma tillbaka in i matchen.

I match två var det CSKA som tog över och slog Avangard hemma i CSKA Arena i Moskva med övertygande 3-0. Skottstatistiken 35-20 till hemmalaget visar också upp att det var en ensidig historia.

Match 3 kommer att spelas i Omsk och Avangard har ett riktigt fint facit på hemmaplan. Det ska också nämnas att publik är tillåtet på matcherna i KHL igen, vilket betyder att hemmafördelen spelar en större roll.

Avangard Omsk

Avangard har haft en bra säsong och slutade på en andraplats i den östra konferensen bakom Ak Bars Kazan. Den 26 december 2020 var det klart att Washington Capitals var villiga att släppa Ilya Kovalchuk, som kom till Omsk och blev kapten i mitten på KHL-säsongen. Kovalchuk har en otrolig meritlista och att få in honom har spelat en stor roll för klubbens framgångar.

Skador Omsk: Nail Yakupov, Alexei Yemelin, Maxim Chudinov.

CSKA Moskva

CSKA har imponerat i en längre tid. De vann den västra konferensen och hela grundserien, dessutom är de regerande Gagarin Cup-mästare. Det är nog ganska säkert att påstå att det är CSKA som är favoriten i den här matchserien. De har inlett de två första matcherna på hemmaplan och vann senaste matchen med övertygande 3-0.

I CSKA hittar vi tre svenskar: Mario KempeKlas Dahlbeck och Lars Johansson

Läs mer om ishockey.

Kovalchuk målskytt i matchen 3.65 Unibet
Kempe målskytt i matchen 4.00 Unibet

Tips: Avangard Omsk vinner match 3

Avangard har spelat riktigt bra på hemmaplan och har nu chans att ta tillbaka ledningen i matchserien på hemmaplan.
Bäst odds hittar du hos Unibet 3.00

Satsa